Ugye nem lesz baja? Hogy lehettem ilyen buta? Massal is megtortent?
Egy pillanatra elfordultam amig manokam az agyon jatszott mire visszaneztem mar fejjel csuszott le az agyrol(eleg alacsony) nem kaptam el idoben.Nem koppant felig az arcan landolt.Keservesen sirt kb 3percig ,nem latszik sehol semmi.Utanna szopizott,jatszott,nevetgelt.Meg mindig ideges vagyok,majd megorulok.Soha nem tortent meg semmi baleset,most 7hos.Mar alszik.
O a szemem fenye es ugy latni,hat a szivem is majd beadta a kulcsot.Remelem nem lesz baja.
Koszi az ujabb valaszokat.Vagyis ha nem sir fel azonnal baj van?jol ertelmezem utolso?
Sirt azonnal miutan "landolt".
Az enyém 3 hónapos volt, mikor leesett az ágyról:( a mai napig nem tudom hogy csinálta.
Nem akart a kiságyban aludni, így áttettem a nagyra. Nem tudott még forogni sem! de a biztonság kedvéért keresztbe fektettem, hogy még véletlenül se legyen baj. Aludt. Kimentem pisilni. Aztán már csak a nagy ordítást hallom, még a gatyámat sem húztam fel, úgy futottam, a földön volt :( Rettenetesen éreztem magam én is, de hálistennek nem lett semmi baja!!
Most 2 éves, azóta már volt még pár hasonló. Egyszer felmászott a fotelbe és felült a karfára, és onnan fejjel lefelé landolt a földön :( na ez már magas volt, mégsem lett semmi baj!
Ő még a 180*200-as ágyról is le bír gurulni éjszakánként, úgy hogy az egyik oldalán ott vagyok én, a másikon egy általam épített "gát" pokrócokból, de képes éjjel álmában átgurulni ezen a gáton, és leesik :)) de körbe vagyunk rakva a földön is pokrócokkal, így már nem eshet baja, az ijedtségtől pityereg kicsit, aztán visszamászik, és alszik :)
Az én kisfiam 15 hónaposan döntött úgy, hogy "átszaltózik" a kanapé támláján. Nem vette számításba, hogy ott a radiátor,amibe olyan "ügyesen" ütötte a halántékát, hogy lett rajta egy kisebb diónyi pukli.
Irány a doki, majd kórház, ahol nem értették, hogy mit akarunk mi ott.
Figyeltük 1 napig, szerencsére semmi baja nem lett, csak 1 monokli pár napig.
Tőlünk is azt kérdezték, hogy rögtön felsírt-e, mert ha nem az azt jelentheti, hogy pár mp-re elvesztette az eszméletét.
Velünk együtt várt a kórházban egy pár a kisfiával aki 2 lépcsősornyit gurult le.
Na akkor megnyugodtam, hogy az én manókám "csak" kanapémagasságból.
Én személy szerint nem ismerek olyan gyereket aki legalább az ágyról ne pottyant volna le.
szia nem lesz baja! ez sztem nincs olyan akivel nem történik meg! akármennyire is figyel az ember, vannak iylen dolgok, előfordulnak, ha ezer szemed van akkor is. és jól írta vki, ennél még nagyobbat is fog esni (sajnos).
velem egyszer nyaralás alatt tötrént meg, talán annyi mentség van, hogy pont akkor kezdett el magától felülni, és még nem szoktam hozzá...felült az ágyon és azzal a svunngal hanyatt le....szerencsére az se magas ágy volt, plusz pont ott volt egy ruhával telepakolt táska....de így is megállt bennem az ütő, akkor volt 8 hónapos. és még hányszor koppant azóta, hányszor esett el, verte be magát...és nincs semmi baja. :)
2,5 éves amúgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!