Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Lehet ültetni a babát 5...

Lehet ültetni a babát 5 hónaposan?

Figyelt kérdés
Az egyik oldalon azt irták hogy megtámasztva már ügyesen ülnek ennyi idősen és szeretnek igy játszani. Na meg azt is irták hogy van baba aki felül ennyi idősen már.Igaz ez?
2011. jún. 25. 12:21
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

még a tornára is reagálnék :) ez a torna nagyon jó, pár hetes babáknak már ajánlják, pocakfájásra, puki segítésére remek :)

viszont ettől a tornától nem fog megerősödni a hátizma, tehát így se lehet ültetni

2011. jún. 25. 12:50
 12/16 anonim ***** válasza:
hát,nálunk erősödött. a háta és a csípője is.
2011. jún. 25. 12:52
 13/16 anonim ***** válasza:
De nem csupán a tornáztatástól, hidd el! mivel minden baba máshogy fejlődik, így a mozgásuk is más ütemű. az enyém is felült a pihenőszékben magától (beakasztotta a lábait a tálcába), pedig nem tornáztattam... tornáznak ők maguk eleget, egészséges babát nem kell külön tornáztatni... persze, ha baj van, az más!
2011. jún. 25. 12:56
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

én nem fogok veled kötekedni.

nem szabd kitámasztani a babákat és 9 hónapost sétáltatni se szabad kézenfogva mert tönkre vághatod a gerincét pusztán szórakozásból.

ez a te dolgod, ha neked ez jópofa, csináld.

én viszont értek hozzá így leírom a többi anyukának, hátha megfogadják a tanácsomat és nem kockáztatják a babájuk egészségét

2011. jún. 25. 12:57
 15/16 anonim ***** válasza:
értem,én is hallottam erről.viszont feláll mindenhol és sétál kapaszkodva.most kössem le a gyereket? :)
2011. jún. 25. 12:58
 16/16 anonim ***** válasza:

nem! amit magától csinál arra meg van érve a gerince, izomzata! dehogy kösd le :)

viszont amíg nem sétál tárgyakat tolva maga előtt, addig nem szabad kézenfogva sétálni vele, más izmokat használ hozzá, ugyan biztos élvezi, de megterhelő lehet neki

2011. jún. 25. 13:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!