Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Lehet ültetni a babát 5...

Lehet ültetni a babát 5 hónaposan?

Figyelt kérdés
Az egyik oldalon azt irták hogy megtámasztva már ügyesen ülnek ennyi idősen és szeretnek igy játszani. Na meg azt is irták hogy van baba aki felül ennyi idősen már.Igaz ez?
2011. jún. 25. 12:21
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Nem! Amíg magától nem ül, semmiképp ne ültesd, mert tönkremennek az alsó háti csigolyái! félülő helyzetben, úgy, hogy végig meg van támasztva a gerince (pl hordozóban, pihenőszékben, de az öledben, a hátát a hasadnak támasztva) már lehet, mert így nem terhelődik a gerince. de úgy, hogy felülteted, körbebástyázod párnákkal, hogy ne boruljon el, TILOS!
2011. jún. 25. 12:24
 2/16 anonim ***** válasza:

ezt hol olvastad? kiváncsi lennék ki ír ekkora baromságot :S

nem, amíg egyedül nem ül, tilos ültetni, kitámasztani!

2011. jún. 25. 12:28
 3/16 A kérdező kommentje:

[link]

Itt olvastam az utolsó bekezdésben.

2011. jún. 25. 12:32
 4/16 anonim ***** válasza:
nekem ilyen tájban már ült a babám,bár még inogva :) én kitámasztottam,meg tornáztattam,hogy erősödjön,persze nem sokat és sokáig.
2011. jún. 25. 12:33
 5/16 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Hogyan tornáztattad??
2011. jún. 25. 12:34
 6/16 anonim ***** válasza:
Ja! Amire te gondolsz, anyukák írták és nem szakértő... már megijedtem, hogy a kismamablog is hülyeségeket ír... Igen, ha már magától felül, akkor lehet, de úgy, hogy anyuak felülteti és kitámogatja, nem.
2011. jún. 25. 12:39
 7/16 anonim ***** válasza:

hanyatt fektetettem és fel-le mozgattam a lábát,hogy egyenes lábban,hogy behajlítva. aztán guggolás, aztán csináltam olyat hogy biciklizés hanyatt fekve,meg terpesz-aztán vissza a magasba a láb.

(nem tudom hányadikként válaszoltam, a tornáztatós vagyok:) )

2011. jún. 25. 12:43
 8/16 A kérdező kommentje:
köszi, és ezt a tornát miért csináltad? javasolták valamire?
2011. jún. 25. 12:45
 9/16 anonim ***** válasza:

ez így félreérthető de lent van kérdés és vida ági leírja, hogy amíg nem ül fel addig megtámasztani tilos.

az utolsó bekezdést úgy kell érteni, hogy pl. hordozóba ülhet vagy a babakocsit picit megemlheted!

2011. jún. 25. 12:49
 10/16 anonim ***** válasza:
nem javasolták,egyszerűen csak gondoltam,hogy kijár egy kisasszonynak a heti egy masszázs :) (jött egy babamasszőr-tornáztató) és ellestem a fogásokat és én is tornáztattam minden nap :)de van eredménye 9hós és már megy,ha fogom a kezét (tornáztatós vagyok)
2011. jún. 25. 12:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!