Ha a babám nem eszi meg a tápszert, akkor nem éhes? Nem az a baja?
Figyelt kérdés
3 hónapos, és mivel elég sírós, nyűgös mostanában és nem tud elaludni arra gyanakszom, hogy kevés lett a tejem. Az elmúlt 2 hétben szinte alig hízott. Ma pótlásként írtak fel neki tápszert, de azt nem ette meg, fintorgott. Csak 20 ml csúszott le, majd hisztizni kezdett. Akkor lehet, hogy nem is az éhség a baja?2009. márc. 24. 15:25
1/4 anonim válasza:
Ha nem fejlödött megfelelöen akkor a tejed kevés és szükséges a tápszer. Azért fintoroghatott, mert szokatlan neki a cumisüveg, az ize, a körülmények . Gondold el eddig a melleden volt amikor éhes, amikor megnyugtatásra vágyott, amikor szomjas volt..most a tápszerrel egészen más. De megfogja szokni, türelem. Ha nagyon nem fogadja el a cumisüveget próbáld pohárból itatni vele! Muszáj lesz, mert a hozzátáplálással még legalább 1 hónapot várni kell.
2/4 anonim válasza:
Nálunk ugyanez volt négyhósan! Egy hét kellett, mire rájöttem hogy fogadja el a tápipótlást...hát én becsaptam:) mikor jött az etetés idő én a tápival inditottam, tudtam a méréseim alapján hogy mennyit szopik egy alkalommal, igy tudtam azt is hogy mennyi kéne még kb ,hogy jóllakjon. Bekevertem 50g tápit, persze lehúzta mit sem sejtve, majd rázopizott 120-akat, igy meg is volt az adag:) szopi után talán pár hét is kellett, mire végre elfogadta a tápit! Van eszük:) a jó tejcsid után nem rontja el a szájízé holmi vacak tápival, inkább nyöszörög, nem eszik. Próbáld ki, szerintem erről lehet szó!
3/4 anonim válasza:
Vagy próbálj ki másfajta tápszert, más ízűt. Sokszor az beválik. Van pl. banános, az nagyon finom.
A megfordítás nekem is bejött egy ideig.
4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm!
2009. márc. 24. 17:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!