Ennyire elrontottam volna? Mit csinálok rosszul?
1 éves kislányom még szopizik esténként, sőt még éjjel is és van, hogy óránként felkel, csak "rágódik rajtam", de nem igazán akar visszaaludni.
Napközben se egy jó alvó, max 1,5 órát alszik. Nem tudom mi van vele, de ez megy már kb. 5 hónapja. Először a fogzás miatt kelt fel, de már nem. Próbáltunk már egy csomó mindent, simogatás, sírni hagyás, Sedatif PC, levendulás fürdető, citromfű tea, Osanit, Nurofen, Panadol (a fogzásnál), de az elmúlt 5 hónapban még egy éjszakát se sikerült átaludnia. Nem éhes, nem szomjas, a tápszer nem kell neki, se a cumi.... Nincs ötletem, fáradt vagyok és néha emiatt ingerült is.Iszonyatos ez a kialvatlanság, kb 3 órákat alszunk éjjelente és tehetetlennek érzem magam, nem tudom, meddig lehet ezt csinálni.
Gondoltam rá, hogy leszoktatom a szopizásról, de azt se tudom, hogy hogy kezdjek neki.
Kérlek segítsetek! Minden megoldás érdekel!
Nálunk 21 hónapos koráig tartott ez az állapot. Van hogy minden éjjel óránként kelt, és én is keltem miatta. Csak nyűglődött, forgolódott. Ahogy kinőtt a 16. foga egyből elmaradtak a felkelések és már átalussza az éjszakát. Én 100%-ban biztos vagyok, hogy a foga miatt kelt.
Te honnan tudod ilyen biztosra, hogy már nem a foga miatt kel? Attól hogy nem látod jönni, a rágófog meg a szemfog például nagyon sokáig készülődik kijönni, és az okozza a legnagyobb fájdalmat, vagy egyszerűen csak ezért nyűglődik éjszakánként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!