Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ennyire elrontottam volna?...

Ennyire elrontottam volna? Mit csinálok rosszul?

Figyelt kérdés

1 éves kislányom még szopizik esténként, sőt még éjjel is és van, hogy óránként felkel, csak "rágódik rajtam", de nem igazán akar visszaaludni.

Napközben se egy jó alvó, max 1,5 órát alszik. Nem tudom mi van vele, de ez megy már kb. 5 hónapja. Először a fogzás miatt kelt fel, de már nem. Próbáltunk már egy csomó mindent, simogatás, sírni hagyás, Sedatif PC, levendulás fürdető, citromfű tea, Osanit, Nurofen, Panadol (a fogzásnál), de az elmúlt 5 hónapban még egy éjszakát se sikerült átaludnia. Nem éhes, nem szomjas, a tápszer nem kell neki, se a cumi.... Nincs ötletem, fáradt vagyok és néha emiatt ingerült is.Iszonyatos ez a kialvatlanság, kb 3 órákat alszunk éjjelente és tehetetlennek érzem magam, nem tudom, meddig lehet ezt csinálni.

Gondoltam rá, hogy leszoktatom a szopizásról, de azt se tudom, hogy hogy kezdjek neki.

Kérlek segítsetek! Minden megoldás érdekel!

2011. jún. 21. 14:55
 1/6 anonim ***** válasza:
babám egyik napról a másikra úgy döntött nem kell neki a cici és meg is oldódott az éjszakánk, azóta nem ébred! nem tudom, hogy azért-e de tény, hogy én örülök, hogy így alakult :)
2011. jún. 21. 15:01
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy nem fárad el eléggé napközben?
2011. jún. 21. 15:04
 3/6 anonim ***** válasza:

Nálunk 21 hónapos koráig tartott ez az állapot. Van hogy minden éjjel óránként kelt, és én is keltem miatta. Csak nyűglődött, forgolódott. Ahogy kinőtt a 16. foga egyből elmaradtak a felkelések és már átalussza az éjszakát. Én 100%-ban biztos vagyok, hogy a foga miatt kelt.

Te honnan tudod ilyen biztosra, hogy már nem a foga miatt kel? Attól hogy nem látod jönni, a rágófog meg a szemfog például nagyon sokáig készülődik kijönni, és az okozza a legnagyobb fájdalmat, vagy egyszerűen csak ezért nyűglődik éjszakánként.

2011. jún. 21. 15:14
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is ez volt. 1 évesen úgy döntöttem, nem engedem többet elaludni cicin. Este megkapta a cicit elalvás előtt, nem hagytam elaludni. Kicsit babusgattam és betettem az ágyába. Kb 1 óra alatt elaludt, közben ha sirt vigasztaltam. Már az első este nem ébredt fel éjjel!!! Kb. 1 hét alatt normalizálódott a helyzet.
2011. jún. 21. 15:19
 5/6 anonim ***** válasza:
Én kimentem a szobából ahol aludtunk, amióta egyedül alszik, azóta soha nem ébredt éjszaka. Ha Te is egy szobában alszol vele, akkor próbáld ki, több ismerősömnél bevált ez a módszer.
2011. jún. 21. 16:28
 6/6 A kérdező kommentje:
15:14-es válaszoló mit használtatok fogzásra? vagy hogy lehet ezt átvészelni?
2011. jún. 21. 23:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!