Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Sinlacot használó anyukák?

Sinlacot használó anyukák?

Figyelt kérdés

Kislányom tápszerét szeretném vele sűríteni. De az nincs rajta a dobozon (vagy én vagyok béna), hogy mennyit kell beletenni?

120 ml vízhez teszem a 4 kanál tápszert. Abba mennyi Sinlac kell? És hányszor kaphat egy nap Sinlacot? Akár az összes etetésnél tehetem bele?

2011. jún. 20. 09:25
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
10:03-as vagyok. Kisebb adagokba próbáld. Kb úgy hogy vacsira két cumisüveg, egyikben tápszer a másikban kb 50 ml sinlac. Előszor sinlac majd igya a tápot. És napról napra emeld neki a sinlacot. Mert tényleg úgy van hogy valaki hasát megfogja, de hasmenést is okozhat. Én az 5 órás evést váltottam ki, de nyugodtan csinálhatod szerintem este. Én így csinálnám a helyedben. De az biztos , hogy nem kavargatnám ossze a tápszerrel Hadd szokja az idegen ízt is. Lassan úgyis elkezded nála bevezetni a gyümit meg a főzit.
2011. jún. 20. 10:41
 12/18 A kérdező kommentje:

Igen, a védőnő azt is mondta, hogy inkább főzelékkel próbálkozzunk (alma, barack megvolt), mert az jobban eltelíti a kis gyomrát.

Meg ajánlotta vacsira a tejpépet is. De azt sem tudom, hogy lehet-e üvegből adni? Vagy ahhoz túl sűrű? Az a baj, amit már mondtam, hogy este már nem tudom kanállal etetni.

2011. jún. 20. 10:44
 13/18 anonim ***** válasza:

szia én a kisfiamnak igy adom:

200 ml vizet melegitek, ebbe teáskanállal 5 sinlac, és mérökével 5 táp, összerázom és kész. nagyon táplálo, magában a tépot nem issza, de igy igen, reggel este, és jo sürü 230 ml lesz belöle. 11 honapos.

2011. jún. 20. 11:02
 14/18 A kérdező kommentje:
A dobozon 150 ml vízhez ír 5-6 evőkanál Sinlacot. De az az alap pép. Mennyi kell, hogy üvegből tudja inni? Vagyis hogy ne legyen annyira sűrű?
2011. jún. 20. 12:16
 15/18 anonim ***** válasza:
Öntesz hozzá több vizet és kész. Az nem gond.
2011. jún. 20. 12:45
 16/18 anonim ***** válasza:

Szia

Fürdetés előtt add neki a sinlacot kanállal, abba idővel keverhetsz majd gyümit is, és fürdés után, lefekvéskor a szokásos tápszert, amiből így valószínűleg kevesebbet eszik majd.

2011. jún. 20. 13:01
 17/18 anonim ***** válasza:
1.és 2.vagyok.Az utolsó válaszolóval értek egyet!!!!!
2011. jún. 20. 13:21
 18/18 ancso88 válasza:

Sziasztok!

Tudom nem válaszolok csak kérdeznek. Mi most kezdenénk a Sinlacot. 4 honapos a kislányom. Ezzel a tejpeppel kiváltható egy étkezés? Vagy hogyan adhatom neki? Tizoraira meg uzsonnara adható? Köszi előre is a választ.

2020. ápr. 29. 20:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!