Sinlacot használó anyukák?
Kislányom tápszerét szeretném vele sűríteni. De az nincs rajta a dobozon (vagy én vagyok béna), hogy mennyit kell beletenni?
120 ml vízhez teszem a 4 kanál tápszert. Abba mennyi Sinlac kell? És hányszor kaphat egy nap Sinlacot? Akár az összes etetésnél tehetem bele?
Igen, a védőnő azt is mondta, hogy inkább főzelékkel próbálkozzunk (alma, barack megvolt), mert az jobban eltelíti a kis gyomrát.
Meg ajánlotta vacsira a tejpépet is. De azt sem tudom, hogy lehet-e üvegből adni? Vagy ahhoz túl sűrű? Az a baj, amit már mondtam, hogy este már nem tudom kanállal etetni.
szia én a kisfiamnak igy adom:
200 ml vizet melegitek, ebbe teáskanállal 5 sinlac, és mérökével 5 táp, összerázom és kész. nagyon táplálo, magában a tépot nem issza, de igy igen, reggel este, és jo sürü 230 ml lesz belöle. 11 honapos.
Szia
Fürdetés előtt add neki a sinlacot kanállal, abba idővel keverhetsz majd gyümit is, és fürdés után, lefekvéskor a szokásos tápszert, amiből így valószínűleg kevesebbet eszik majd.
Sziasztok!
Tudom nem válaszolok csak kérdeznek. Mi most kezdenénk a Sinlacot. 4 honapos a kislányom. Ezzel a tejpeppel kiváltható egy étkezés? Vagy hogyan adhatom neki? Tizoraira meg uzsonnara adható? Köszi előre is a választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!