Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Sinlacot használó anyukák!?

Brigitta04 kérdése:

Sinlacot használó anyukák!?

Figyelt kérdés
11 hónapos lesz kisfiam most kaptunk sinlacot.Reggel kapja még a tápszert.Vacsira gondoltam a sinlacot.Lehet ezt ízesiteni valamivel,pl gyümölcsel?Vagy szeretik igy natur a babák?
2011. máj. 4. 20:08
 1/7 anonim ***** válasza:
Az én kisfiam is 11 hónapos. Minden nap Sinlacot vagyorázik. Nagyon szereti. Reggelire ő is tápszert kap még. Ha a Sinlac nem ízlik neki simán nyugodtan tehetsz hozzá gyümit vagy főzeléket.
2011. máj. 4. 20:11
 2/7 anonim ***** válasza:
persze hogy lehet,de natúr is megeszik,legalábbis az én fiam szerette csak úgy magába is.
 3/7 anonim ***** válasza:
jav: vacsorázik :)
 4/7 anonim ***** válasza:
én csak gyümölcspüré dúsítására használom. nagyon szereti.
2011. máj. 4. 20:16
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat!:)Kicsit vissza kell vegyek neki a tejtermékekböl,alergiára hajlamos típus azért kapta a sinlacot.Kiváncsi vagyok,hogy ízlik majd neki.
2011. máj. 4. 20:27
 6/7 anonim ***** válasza:

Mikor az enyém ette, akkor natúran, kicsit több vízzel, mint amit előír a doboz, és cumiból kapta, úgy mint a tápszert.

(Utoljára mikor vettem, már nem fogadta el sehogy.)

2011. máj. 4. 20:28
 7/7 A kérdező kommentje:
Olvastam,hogy sokan több vízzel készitik és cumisüvegből adják.Hát ez nekünk szerintem bajos lenne mert a tápszert is nehezen fogadja el már cumisüvegböl Reggel már csak kb 120 ml készitek neki mert kb ez az a mennyiség amit még megiszik.Utána jöhet a rendes reggeli.Vajaskenyér sonkával:)
2011. máj. 4. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!