Sinlacot használó anyukák?
Figyelt kérdés
Kislányom tápszerét szeretném vele sűríteni. De az nincs rajta a dobozon (vagy én vagyok béna), hogy mennyit kell beletenni?
120 ml vízhez teszem a 4 kanál tápszert. Abba mennyi Sinlac kell? És hányszor kaphat egy nap Sinlacot? Akár az összes etetésnél tehetem bele?
2011. jún. 20. 09:25
1/18 anonim válasza:
Mennyi idős a baba?Miért tápszerbe akarod tenni?Én nem tudtam,hogy abba is lehet.Én vízbe tettem!!!!És pép lett belőle.Tehár öntöttem vizet egy tálba és annyi sinlac bele,amitől olyan tejbegriz állagú lett!Általában fürdés előtt adtam neki,majd lefekvés előtt kapott tápszert.Egyébként max. 1x2x add neki!De szerintem ne tedd tápszerbe....
2/18 A kérdező kommentje:
A védőnő mondta, hogy lehet tápszerbe tenni, hogy sűrűbb legyen. Csak nem mondta, hogy mennyit. És már nincs bent, nem tudom megkérdezni.
2011. jún. 20. 09:35
3/18 anonim válasza:
Ez fura!Nah mindegy!Ne sokat tegyél bele mert nem tudja majd kiszívni az üvegből ha besűrűsödik.120ml-hez én első nekifutásra 1 evőkanállal tennék.Aztán majd emeled!DE nem add minden kajánál,csak este szerintem.És figyeld a kakit,mert nálunk nagyon megfogta a hasát!
4/18 anonim válasza:
150 ml vízhez kell 5-6 evőkanál (kb 50gr) Sinlac port tenni, tehát 3:1 arányban
5/18 anonim válasza:
ja, és bár a dobozon az van, hogy napi 2x max, a mi gyerekorvosunk nem javasolja minden nap, én heti 3x szoktam kb
utolsó voltam
6/18 anonim válasza:
Kedves utolsó,de ő nem kanalazni akarja,hanem tápszerhez adni és cumisüvegből itatni.
7/18 A kérdező kommentje:
Azért kellene a tápszert sűríteni, mert nem lakik jól vele, a nagyobb mennyiséget ha véletlenül meg is eszi, akkor meg csak kibukja. Mert 4 hónaposan nem igazán kéne 2,5 óránként ennie... Pláne, mivel tápszeres.
2011. jún. 20. 09:55
8/18 anonim válasza:
Mindkét gyerekem sinlacos volt.Sose mondták, hogy tegyem tápszerbe. Nem akarok okoskodni, de akkor szerintem csináld úgy, hogy simán itatsz vele sinlacot. Fura, mert mi szakorvoshoz jártunk, tápszeres volt eleve mindkettő, de sose mondott ilyet. amikor nekik nem volt elég a tápszer, de sokat ők sem kaphattak, épp a bukás miatt, akkor szépen kiváltottunk egy étkezést sinlaccal. Bár mi kanalaztuk, de lehet hígabbra nagylyukú cumisüvegbe is adni.
9/18 anonim válasza:
9.52es nem azt írtam, h kanalazza, hanem hogy ez az adagolási útmutató
10/18 A kérdező kommentje:
Most megkóstolta, ízlett neki. Akkor este, ha nem fáj tőle a hasa, adhatom azt vacsorára? Este nem akarok már kanalazni, mert mostanában csak az ágyban fekve hajlandó meginni az esti tápszert. Akkor nagy lyukú cumisüvegből adhatom? Azért is estére javasolta a védőnő, mert eddig aludt éjjel a baba, de mostanában kétszer is eszik, mert nem lakik jól. Nap közben ez nem gond, de éjjel így nem piheni ki magát.
2011. jún. 20. 10:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!