Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit csináljak az alvásával,...

Mit csináljak az alvásával, bemenjek, vagy ne?

Figyelt kérdés
6 hónapos lesz mindjárt a babám, és néhány napja a délutáni szokásos kb 1,5 óra helyett 40 perc múlva ébred. Sír, de mire kezet mosok és bemegyek, elhallgat. Sőt utána elvan magában forgolódik hasról hátra meg vissza, meg felfedezőútra indul a kiságyban. Elvan jó sokáig. Köv. etetésig még több, mint egy óra van hátra. Köv. alvásidőre már tök álmos persze. Bemenjek, mikor hallom, hogy nem aludta végig az idejét, és próbáljam visszaaltatni, vagy ti megvárnátok amíg már nincs olyan vígan el (ha egyáltalán eljön az az idő), és akkor lépnétek csak közbe? Mindenképpen szeretném, ha többet aludna, látom, h. neki is kellene.
2011. jún. 18. 15:34
 1/5 anonim ***** válasza:
hát mrie kezet mosol, az nem sok idő gondolom, tehát hamr abbahagyja a sírást. és utána elvan. ergo én nem mennék be. vsz amúgy a mozgásfejlődés miatt ébred előbb, ez zavarja, később is bezavar majd, ha elkezd mászni meg álni meg járni. sajnos ezzel nem tudsz mit tenni, legalább örülj, hogy utána elvan magának. sztem hiába is próbálod ilyenkor visszaaltatni, leaglábbis az enyémet ilyenkor nemnagyon lehettt, egy próbát talán megér.
2011. jún. 18. 15:46
 2/5 A kérdező kommentje:
És amúgy is mint csináltok, ha halljátok, hogy "idő előtt" ébredt, de nem sír?
2011. jún. 20. 10:28
 3/5 anonim ***** válasza:
Az én kisfiam is 6 hónapos, az elmúlt pár hétben nála is előfordul, h csak 30-40 percet alszik, felkel és matat az ágyban. Én nem szoktam bemenni, csak akkor ha hallom hogy már csak nyűglődik
2011. jún. 20. 10:31
 4/5 anonim ***** válasza:
A lányom 4 hónapos, újabban ő is fél órákat alszik nap közben. De ha felébred, és nem nyűglődik, akkor hagyom. Van, hogy akár fél órát is elnézelődik még egyedül. Vagy felhúzom a zenélő forgót, azt szereti. Visszaaltatni sajnos nem nagyon lehet már olyankor. :(
2011. jún. 20. 11:06
 5/5 anonim ***** válasza:
ne menj be!!! én örülnék ha ellenne egyedül a kiságyban ébredés után, hagyd magára kicsit, annyit alszik amennyi kell neki. legközelebb kicsit késöbb rakd le, jobban álmos lesz, talán alszik többet, de amig nem keres, hagyd egyedül:))
2011. jún. 20. 11:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!