Mit csináljak az alvásával? Bővebben lent.
Kisfiam most lesz 10 hónapos. Eddig 2X aludt kb. 1 órát napközben, d.e 10től, illetve kb. 2.30tól. Mostanában egyre tolódik ki a délelőtti alvás kezdete, így csúszik a d.u-i és az esti alvás is. Este alig tudom időben elaltatni, pedig nem vagyok híve a késői elalvásnak, főleg, hogy az ovis nagytesóval alszik együtt, akinek meg reggel fel kell kelnie.
Ma már 11.30 lett délelőtt, mire elaludt.
Lehet, hogy már csak ebéd után kellene leraknom? Kicsit korainak tartom. A lányom 1 éves koráig simán kétszer aludt még. mit gondoltok, mit tanácsoltok?
Ez gyerekfüggő. Másodikom nekem is kb 10-11 hónaposan váltott, míg első lányom csak egy éves kora után, és legalább egy hónapig tartott az átállás.
Vagy az volt a baj, hogy du. nagyon fáradt volt, vagy ami nálatok, ha kétszer aludt, akkor este nem bírt elaludni...
Ez van. Átmeneti. Szerencsére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!