Mi történt 7 hónaposom alvásával?
Figyelt kérdés
Kisfiam 2 hónapos kora óta este 8tól reggel 6ig probléma nélkül aludt, 6kor reggeli és alvás tovább 8ig.
Kb 2 hete viszont katasztrófák az éjszakák. 2-3 óránként kel, nyűglődik, eszik, aztán nagy nehezen alszik tovább.
Mitől lehet? A melegtől? Vagy mozgásfejlődéstől? 2 hete már mászik, foga nincs még, esetleg azok bántják?
2011. júl. 11. 13:41
1/2 anonim válasza:
Én leszűkíteném 2 dologra.A meleg az biztos,hogy zavarja,Ha fogzik,akkor attól is lehet rosszabb.Nem duzzadt az ínye nem pirosabb melegebb?az én kisfiam is rosszul alszik a meleg miatt,de szerintem mindenki,A babákat jobban megviseli az időjárás.
2/2 anonim válasza:
Hat en Angliban elek,itt nincs egyaltalan hoseg.nekem is 7 honapos a kisfiam,kint van 2 foga,egyenlore nem jon tobb neki es ugyanezt csinalja mar 2 hete megallas nelkul!!! Raadasul nem is ehes... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!