Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Inkább aggodalmas vagy laza...

Inkább aggodalmas vagy laza vagy az anyaságban? Vagy sikerült megtalálnod az aranyközéputat?

Figyelt kérdés
Miket engedsz, és mi van az abszolút tiltó listán? Miken aggódsz, mitől félsz? Saját meglátásod, vagy mások ( is) így látnak?
2011. jún. 17. 13:34
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Balesetektől rettegek. (Talán azért mert engem is sok ért gyerekkoromban. Tudom, hogy könnyen megvan, sokszor elkerülhetetlen)

Minden másban laza vagyok.

2011. jún. 17. 14:06
 12/13 anonim ***** válasza:

Szerintem a középút a legalkalmasabb szó erre.

Szétpakolhat,evés közben összekenheti magát,akár csöpögtethet a földre is,mert nem tart semeddig feltörölni.Ülhet a homokozóban,ha sétálunk,akkor felőlem lehet koszos,mert este úgy is fürdés van.18 hónapos lesz és már egyedül megy fel a csúszdára,lépcsőre,de ahol látom,hogy nagy a lépcső,ott segítek,hogy fel,de inkább,hogy le tudjon jönni.

A szoptatásban és az "ameddig tudunk szoptatni,szoptassunk" elven voltam és leszek.7 hónapos koráig csak szopizott és utána jött a hozzátáplálás és 1 éves korára már mindent megevett és nem lett baja.Egyedül a tej,eper és málna a mumus,de már békülünk azzal is. Csokit néha ehet,mert szereti,de csakis kaja után.17 hónapos koráig szopizott és aludt el a cicin.Nem zavart,hogy így kell altatni,mert neki is és nekem is könnyebb és gyorsabb volt.17 hónapos korában egyik napról a másikra nem kellett neki a cici és elalszik szó nélkül egyedül.Lehet hogy azért nem kellett neki,mert terhes vagyok és megváltozott a tej íze.

A balesetektől viszont félek,mert már nagyon nagy a sebgyűjteményünk,de hát 9 hónapos kora óta megy egyedül és mára már nem megy,hanem csak rohan.Már 2x volt egyszarvú és féltem tőle,hogy nehogy baj legyen,hogy akkorát esett,hogy tiplis lett a homloka.

Lehet,hogy aztán a laza kategória vagyok,de ha elesik és nem verte be a fejét,akkor csak annyit mondok,hogy semmi baj és mehet tovább játszani.

2011. jún. 17. 15:28
 13/13 anonim ***** válasza:

én tisztában vagyok vele, hogy néha talán túlságosan is laza vagyok, de nekem ez így természetes. Néha magamra kell szóljak.

Például ki merem tenni úgy a 17 hósomat az udvarra, hogy nem vagyok a fenekében, csak 2-3 percenként ránézek. Engedem a számgép billentűzetével játszani. Úgy látom, hogy a manikürkészlettel is jól megvan, a kisollót szoktam belőle kivenni. Ha felteszem magam mellé a konyhapultra, el merek távolodni tőle 2 lépésnél messzebb, de csak úgy, ha látótávolságon belül van. Egyedül merem hagyni a szobában az ágyon, mert le tud róla mászni. Nem járunk már babakocsival, inkább gyalogolunk, de szorosan fogom a kezét.

Inkább a terhességemmel kapcsolatban csodálkozok magamon. Egz vetélés után a fiammal terhesen úgy vigyáztam magamra, mint valami hímestojásra. Most meg merem enni a penészes sajtot, a lágy tükörtojást, óvatosan még szexelni is mertünk, pedig el voltunk tiltva. Besokalltam attól, hogy mi mindenre kellene vigyázni (lásd Terhesség kategóriát). Most, hogy túl vagyunk a 12. héten, a medencébe is be merek menni. Az első terhességemnél én is mindenen paráztam, mostmár nem.

Egyébként rendszer van nálunk és igyekszem következetes lenni.

2011. jún. 17. 20:53
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!