Hordozós anyukák nem féltek, hogy hasraestek amikor hordozzatok a babátokat?
Szia!
Eleve nem volt babakocsink mikor megszületett a fiam, csak kenguru és hordozókendő. Nagyon szerettem kicsit kényelmesebb volt nekem is vonatozni, vásárolni, stb. Nem féltem egyáltalán úgyis figyelsz hogy ne ess hasra így kétszer annyira... Ha esnél (ne történjen meg) nem hasra esnél mert esés közben biztos elfordulnál reflexből vagy ha mégsem akkor meg megtámaszkodsz esetleg még a földhöz se ér a kicsid!
Meg kell szokni ezt a fajta közlekedést is.
De nem csak kenguruval érhet baleset, hanem babakocsival vagy hordozóval is. Leírom neked az én két szomorú történetemet:
Nagyon régen történt, kis bolygókerekes babakocsi kerekei beleakadtak valami hatalmas kátyuba, átlendült a kocsi a saját tengelyén, telibe fejreállt, benne az én kisbabám aludt, de szerencsére be volt kötve, nem esett ki, és hirtelen vissza is tudtam állítani a kocsit, észre sem vette, mi történt, vagyis egy picit sírt, de én jobban sírtam, úgy megijedtem.
Másik egyszer a bébihordozó csúszott ki a kezemből, de akkor is be volt kötve és a hordozó szerencsére az oldalára esett, akkor nem is sírt, csak nézett, hogy mi van, de én akkor is teljesen kétségbe estem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!