Dévény tornára vitted/viszed a babád?
Privátban is beszélhetünk akár, ha gondolod, megnyitom, érdekelne a ti történetetek is. Meg, hogy nálatok is folyamatban van-e, vagy már múlt időben beszélsz róla.
Mit szólsz?
Közben írtam én neked.
Mindenkinek nagyon köszönöm, ez az egyik kérdés amiben tényleg sokan segítettetek
Szia- nem olvastam végig a kommenteket csak a kérdésedre válaszolnék.
NÁlunk a gyerekorvos együtt dolgozik egy Dévényes hölggyel, és minden egyes újszülöttet 6hetes korában elküld hozzá, hogy nézze át a gyereket. Szerintem nagyon jó ez a Hölgy, én bírom, mi a felmérés után a nagyobbik fiammal összesen 2szer voltunk, egy icipici feszülése volt a gerince mellett - és utána mondta, hogy kész - a gyerek oké- nem kell menni- tehát öszesen 3x voltunk. A kicsit többször kellett vinni- neki a csípője környékén volt nagyon feszes az izomzata és őt tényleg csak akkorára sikerült "kimasszíroznia", mikor az a borzasztó intenzív növekedés lelassult nála- azaz kb fél éves korára. Vele összesen 3hónapig jártunk hetente. Az sem volt vészes- szerintem. ÉS nem hinném, hogy direkt feleselegesen járatott volna- mivel bács megyében ketten vannak összesen dévényesek- olyan várólistája van.... szóval szerintem tök korrekt volt.
Úgyhogy jártunk, és most újra kismama vagyok, a harmadikkal is járni fogok. Aki tudja mi ez a módszer, az szerintem nem kételkedik benne. :)
Minden jót mindenkinek!
Tényleg látszik, hogy nem olvastad el, mert nem is a kérdésre válaszoltál.
De azért tapasztalat megosztásaként ez is hasznos volt, úgyhogy neked is köszönöm
Szia!
Mi három hetesen kezdtük el a dévényi tornát, a védőnénink ajánlotta a gyógytornászt. A kislányomnál megállapították a nyaki- és felsővégtagi hipotónyát (már a kórházi zárójelentésen is rajta van). Magánuton, vidéken járunk tornára itt a 45 perc 3000 fb- ba kerül. Nálunk óriási eredményeket ért el, fokozatosan látható a fejlődés. Mi járunk 3 hónapos kóra Katona módszeres tornára is, és egyik gyógytornásznak sincs baja a másikkal :D! A másik, hogy kicsit a pénzéhés gyógytornászok ellen hozzak fel jó példát. Itt tényleg csak addig kell járni még nem éri utol magát a gyerek (széles a báráti kör és sokan fordultak már hozzá volt akinek két alkalom elég volt), a másik hogy ha tudják hogy a szülők nem engedhetik meg, hogy vigyék a gyereket akkor ingyen vállalnak eseteket , sőt még házhoz is mennek, ha szükséges (koraszülöttnél volt erre is példa)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!