Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Dévény tornára vitted/viszed...

Dévény tornára vitted/viszed a babád?

Figyelt kérdés
Mi az egész menete, hol lehet jelentkezni. Esetleg ajánlani tudsz valakit?
2011. jún. 16. 19:30
1 2 3 4
 31/38 A kérdező kommentje:

Privátban is beszélhetünk akár, ha gondolod, megnyitom, érdekelne a ti történetetek is. Meg, hogy nálatok is folyamatban van-e, vagy már múlt időben beszélsz róla.

Mit szólsz?

2011. okt. 7. 14:03
 32/38 anonim ***** válasza:
oké, örülök neki!!
2011. okt. 7. 14:23
 33/38 A kérdező kommentje:

Közben írtam én neked.

Mindenkinek nagyon köszönöm, ez az egyik kérdés amiben tényleg sokan segítettetek

2011. okt. 7. 14:26
 34/38 anonim ***** válasza:

Szia- nem olvastam végig a kommenteket csak a kérdésedre válaszolnék.

NÁlunk a gyerekorvos együtt dolgozik egy Dévényes hölggyel, és minden egyes újszülöttet 6hetes korában elküld hozzá, hogy nézze át a gyereket. Szerintem nagyon jó ez a Hölgy, én bírom, mi a felmérés után a nagyobbik fiammal összesen 2szer voltunk, egy icipici feszülése volt a gerince mellett - és utána mondta, hogy kész - a gyerek oké- nem kell menni- tehát öszesen 3x voltunk. A kicsit többször kellett vinni- neki a csípője környékén volt nagyon feszes az izomzata és őt tényleg csak akkorára sikerült "kimasszíroznia", mikor az a borzasztó intenzív növekedés lelassult nála- azaz kb fél éves korára. Vele összesen 3hónapig jártunk hetente. Az sem volt vészes- szerintem. ÉS nem hinném, hogy direkt feleselegesen járatott volna- mivel bács megyében ketten vannak összesen dévényesek- olyan várólistája van.... szóval szerintem tök korrekt volt.

Úgyhogy jártunk, és most újra kismama vagyok, a harmadikkal is járni fogok. Aki tudja mi ez a módszer, az szerintem nem kételkedik benne. :)

Minden jót mindenkinek!

2011. okt. 7. 14:28
 35/38 A kérdező kommentje:

Tényleg látszik, hogy nem olvastad el, mert nem is a kérdésre válaszoltál.

De azért tapasztalat megosztásaként ez is hasznos volt, úgyhogy neked is köszönöm

2011. okt. 7. 14:30
 36/38 A kérdező kommentje:
jó, bocsánat, helyesbítek: arra válaszoltál. csak menet közben már egész más felé ment beszélgetés.
2011. okt. 7. 14:31
 37/38 anonim ***** válasza:
11:56-os vagyok, és a 3. válaszoló.Én is tudom, hogy Bács-megyében ketten vannak, mivel kecskeméti vagyok, és fél évig jártam az egyikükhöz, akivel nagyon meg voltam elégedve.Ő mondta is, hogy csak addig kell járnunk, amíg el nem kezd mászni.Ezt már az elején elmondta.És most, hogy úgy mászik, hogy alig érem utol, már nem is járunk.Bocs, hogy most az egyik válaszra reagálok.Nem Dévényes gyógytornászra értettem azt, hogy van, aki a kákán is csomót keres.Vannak korrekt szakemberek, de sajnos ismerek olyan ( nem Dévényes ) gyógytornászt, aki unokatesómtól fél óra beszélgetésért 3 ezer ft-ot kért, és végig a szülésről társalogtak.Majd azt mondta a gyerekre, hogy nyaki hypoton.De ők nem vitték többet a kislányt, érezték, hogy minden oké vele.És jól gondolták, mert mindent időben csinált a lányuk, aki most 3 éves, és balettozik.
2011. okt. 7. 15:52
 38/38 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi három hetesen kezdtük el a dévényi tornát, a védőnénink ajánlotta a gyógytornászt. A kislányomnál megállapították a nyaki- és felsővégtagi hipotónyát (már a kórházi zárójelentésen is rajta van). Magánuton, vidéken járunk tornára itt a 45 perc 3000 fb- ba kerül. Nálunk óriási eredményeket ért el, fokozatosan látható a fejlődés. Mi járunk 3 hónapos kóra Katona módszeres tornára is, és egyik gyógytornásznak sincs baja a másikkal :D! A másik, hogy kicsit a pénzéhés gyógytornászok ellen hozzak fel jó példát. Itt tényleg csak addig kell járni még nem éri utol magát a gyerek (széles a báráti kör és sokan fordultak már hozzá volt akinek két alkalom elég volt), a másik hogy ha tudják hogy a szülők nem engedhetik meg, hogy vigyék a gyereket akkor ingyen vállalnak eseteket , sőt még házhoz is mennek, ha szükséges (koraszülöttnél volt erre is példa)!

2011. okt. 7. 23:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!