Hogyan altassam el a 4 hónapos lányom?
Szerintem 4 hónaposan még ez nem gond. Főleg addig, amíg sokszor alszik napközben is.
A babák nagyon különbözőek. Én is a "következetes fajta" vagyok, de egyik babámat nappali alváshoz nekem is csak 7-8 hónaposan sikerült beszoktatnom az ágyába. Ő csak a babahordozóban akart aludni (egészen másfél éves koráig használtuk még néha). Mindig megpróbáltam letenni a saját ágyába, és ha nem sikerült, irány a hordozó. Aztán egyre többször sikerült a kiságyban elaludnia. És amikorra áttért a napi 1x-i alvásra (délután), addigra lett "biztos".
Én is az akartam lenni az első gyereknél, hiába, ember tervez! Az enyém sem aludt el sehogy, kénytelen voltam ringatni, babakocsiban a karomban, különben nyűglődött, sőt ordított a fáradságtól, de el nem aludt volna! Így hát ringattam, 1 évesen magától mászott ki az ölemből, addig nappal ott aludt el. Este nem volt gond!
Ekkora babának aludni kell valahogy, ha máshogy nem, hát ringasd!
Épp ma tettem fel hasonló kérdést. :) Szintén 4 hónapos kislány, és nem hajlandó aludni. Pedig álmos, már a szemét is alig tudja nyitva tartani. De leteszem, és már üvölt is. Ma eddig kétszer 30 percet aludt. :(
Pedig eddig elaludt egyedül is, csak le kellett tennem. Kezdem gyanítani, hogy van valami a levegőben. Front, vagy hasonló. :S Ráadásul éjjel csak enni szokott egyszer vagy kétszer, most éjszaka viszont óránként ébredt. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!