Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy altassam el a 6-és fél...

Hogy altassam el a 6-és fél honapos babámat?

Figyelt kérdés

Az a helyzet,hogy csak úgy hajlandó elaludni,ha közben issza a tejet.De elég rossz igy mert ha megyek bevásárolni,vagy sétálni addig hisztizik mig nem kapja meg a tejet.Elég rossz igy .Ilyenkor nem kell neki a cumi sem.Most már eszik gyümölcsöt is,de mikor megetetem vele,és kb utána el is álmosodi,de ugyan ugy megissza azt a mennyiséget mint amennyit szokott.Szoval tök ugy néz ki mintha nem is adtam volna neki gyümölcsöt.Sok anyukával beszélgettem és azoknak eszik a baba,majd ha sétálna cumival vagy az nélkül elalszik.

Valaki tud adni valami tanácsot?

2011. ápr. 19. 19:21
 1/2 anonim ***** válasza:

Ezt most nem értem. Mennél babakocsival vásárolni, és ott akarod altatni? Ha így értetted, akkor én sosem indultam vele úgy el, hogy éhes volt. Rendesen megetettem otthon, megvártam míg elég álmos lesz, és kb. 2 perc után el is aludt a babakocsiban.

Add neki a gyümölcsöt, vagy főzit, amit épp adnál, utána a tejet (lehet hogy több kellene neki), és utána induljatok el.

Vagy altasd az ágyában, és akkor menj vele le, mikor ébren van.

2011. ápr. 19. 22:44
 2/2 A kérdező kommentje:

Itthol megetetem és elindulok vele álmos lesz a babakocsiban és csak ugy hajlandó elaludni ha közben iszik.Ha megetetem itthol látom rajta,hogy álmos akkor beteszem a kiságyba hasra de csak hisztizik meg nyöszörőg.

Hajnali 5-kor megébred akkor normálissan megissza a 220ml és már alszik is,de mikor felébred 8 körül akkor csak 80 100ml iszik.Elfárad ugy fél óra mulva és akkor még kéri a tejet.

Nem tudom,hogy mit csináljak,hogy ez válltozzon.

Valakinek valami öttlete.

2011. ápr. 20. 09:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!