Néha nem sirjátok vissza a régi életetek? Mikor odamentél ahova akartál, addig maradtál ameddig akartál?
de. naponta többször is.
10 hetes és 2,5 éves babáim vannak és semmi segítségem.
dehogynem:)
most 1,5 éves a lányom és most olyan az időbeosztásunk, hogy végre sportoláshoz jutok. ilyenkor vagy futok a szigeten vagy bringázok a dunaparton és néha a szívem szakad meg, hogy elmúltak azok az éjszakák, amikor gondoltunk egyet az emberrel és elmentünk mászkálni, sörözni, bármit...
de aztán hazamegyek és akkor már nem cserélném el semmi pénzért:)
De igen!
Teljesen természetes szerintem.
Én is imádom a 7 hós kisfiamat, de időnként eszembe jut, hogy milyen jó is volt kettesben programokat szervezni a párommal, csak úgy pihenni reggel 10-11-ig hétvégeken, ha épp ahhoz volt kedvünk....
A legszörnyűbb azonban az lenne, ha nem született volna meg a kisfiunk, mi is tervezzük a kistesót, mert nagyon hiányzik ám a várandósság időszaka is.
Egyszer pedig felnőnek a gyerkőcök és akkor már lesz időnk mindenre, de akkor az fog hiányozni, hogy nincsenek a sarkunkban, nem csacsognak egész nap és nem rosszalkodnak:)!
De igen! Én is minden nap legalább egyszer! :)) 3 éves dackorszakos lánygyerek és 5 hónapos fogzós fiú! Szerinted?????? :))
De amúgy Nekem is eszembe jut néha és mondom is a páromnak, hogy milyen jó volt mikor hétvégén gondoltunk egyet irány a Balaton, a Velencei tó vagy bármi, most meg külön rászervezni és az indulás is kész tortúra!
De mikor este mesélek nekik és a nagy bújik a kicsi ül az ölemben és ezerrel üti a könyvet, azt azért még a régiért sem cserélném el! :))
Igen,jobb lenne több szabadidő:) de ha elmegyek valahová akár 2-3 óra múlva már hiányzik,és arra gondolok milyen jó lesz majd megölelni...
viszont sokszor arra gondlok hogy mégiscsak ez az élet értelme,jobb lenne persze többet menni bulizni,vagy csak vásárolgatni,d ezekkel kellene beérnem ha nem lenne a kislányom..hát,sokkal inkább ezt választom:)
(legjobban egyébként az alvás hiányzik,10 hónapos baba mellett már gyakorlatilag oda megyek ahova akarok)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!