Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Fiatal, kezdő anyukák, akik...

Fiatal, kezdő anyukák, akik nem tudnak/nem akarnak/nem főznek! Hogyan oldjátok meg, hogy magatoknak, illetve a babátoknak mindig kerüljön valami normális étel az asztalra?

Figyelt kérdés
Bébiétel? Ételfutár? Görcsös próbálkozások? Hogyan boldogultok? Hasonló helyzetben vagyok, egyáltalán nem főzök, mert nem tudok:((( Irjatok saját kort és baba kort is... Köszi!
2011. jún. 16. 13:59
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Mi a közeli gimnáziumból hordjuk a menza kaját, nagyon jól főznek. Nincs a közeletekben? És nem is drága. A napi sétával elmentek a kajáért.
2011. jún. 18. 21:07
 22/22 anonim válasza:
Az én férjem is reggeltől estig dolgozik. Mikor megismerkedtünk én 22 éves voltam, fingom nem volt a főzésről, anyut se tanította az anyja, mindent magától tanult meg. ahogy én is. főleg hogy a férjem glutén és tej érzékeny, így teljesen máshogy kell csinálni szinte mindent.. internet a barátom volt, meg a szakácskönyvek.. a fiamnak 6 hós kiráig kizárólag főztem (chicco easy meal párolóban) mostmár azonban 8 hósan sokszor a mi ételünkből is eszik, de az üvegest jobban szereti. visszatérve a főzésre, én is csináltam már liszt ízű gombapaprikást meg kőkemény gluténmentes mentes kenyeret, de legyél már egy kicsit találékonyabb, főleg ha van egy gyereked. lassan 27 éves vagyok de senki nem tanutitt nekem semmit a főzésről, pedig még étterme is van a családomnak..
2019. jún. 9. 06:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!