Szülés után mennyi időre lett ujra rendszeres?
Figyelt kérdés
Már nem szoptatok, 2 hónapban megjött rendesen,most meg 5 hónapja semmi. Terhes tuti nem vagyok. 10 hónapja szültem. Menjek orvoshoz,kell aggódnom?2009. márc. 22. 16:22
1/4 anonim válasza:
Nekem hét hónapig semmi, azóta rendszeres. Ha aggódsz, inkább hívj fel egy dokit.
2/4 anonim válasza:
A biztos nem vagyok terhes egyetlen elképzelhető módja, ha nem élsz nemi életet, minden más esetben a kisördög ott van.
A doki a legbiztosabb, az nem árt ha megnéz...
3/4 anonim válasza:
Nekem szulés után 3 honappal jott meg, aztán ugyan rendszertelenul (3O-35 nap is volt), de minden honapban. Izgultam én is, mikor késett...Fél év telt el, mire újra rendszeres lett, azota pont 28 napos a ciklusom.
Hallottam már ilyenrol, hogy valakinek megjott, aztán sokáig semmi...Azért felkeresheted az orvosod, legalább megnyugtat (bár gondolom, baba mellett nehéz elszaladni...). Az én orvosom hívott is kontrollra fél évvel a szulés után.
4/4 anonim válasza:
Amióta nem szoptattam,nagyon nehezen akart beállni,nem tudom szedsz -e fogamzásgátlót,mert ha szedsz lehet nem megfelelő a hormontartalma,nálam legalábbis ez volt.Abszolút semmi sincs,barnázás sem?Jobb azért megnézetni.A doki tudna biztosat mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!