Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikor adtál elöször babádnak...

Mikor adtál elöször babádnak tejbegrízt tehéntejböl?

Figyelt kérdés
2011. jún. 15. 09:38
1 2
 11/11 anonim válasza:

Az előttem szóloknak:

Ha szerinted a tejallergia attól alakul ki, hogy valaki nem fogyaszt tejet, akkor nekem miért alakult ki kamaszkoromban, mikor fél éves kormtól kaptam (igaz, akkor csak "feles" tejet), de utána minden nap? Nagy hülyeséget írtál, ne is haragudj! A hegyvidéki törzsek meg nem tehén tejet isznak! A tehéntej nem csecsemő gyomrának való! Az anyatej teljesen más, azt adhatsz neki nyugodtan, abból is lehet tejberizst/tejbegrízt készíteni. Kis fogalomzavarban vagytok, mert nem a tejjel van a gond, hanem a tehéntejjel. A rákkeltés igaz, hiszen a cukorról is tudjuk, mégis esszük, mintha muszáj lenne, pedig a rák táptalaja a cukor. Vagy erről sem hallottatok? :)

2011. júl. 5. 12:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!