Tapszerbol tejbegrizt hogyan?
Figyelt kérdés
Ugyanugy felforraljatok az elore bekevert tapszert,mintha tejjel csinalnatok?2011. okt. 19. 16:06
1/3 anonim válasza:
tápszert nem lehet főzni.,
vízzel főzd fel a grízt, ha kihűlt öntsd fel tápszerrel.
vagy több vízzel csináld meg és csak port kell hozzáadni. várd meg míg kihűl csak utána tápszerezd
2/3 anonim válasza:
Igen, úgy csináld, ahogy az első írta. A tápszert nem szabad főzni. Csak utólag tedd hozzá.
3/3 anonim válasza:
Milyen idős a babád? Mert én 5 hónapos korától zab, illetve rizstejben főzöm neki a grízt. Előfordult, hogy belekevertem neki 2 kanál tápszert,amikor már kész volt, ha aznap kevés tápot evett, de soha nem csináltam csak tápszerrel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!