11hós babának adhatok tejbegrízt? Fele tej, fele vízből?
Figyelt kérdés
Tejtermékeket rendszeresen eszik,sajtot,túrót,tejfölt,joghurtot.
Vagy nem kell vizezni a tejet,mert semmiértelme?
2011. szept. 8. 21:36
1/6 anonim válasza:
ennyi idős a babám, én is most akarom kipróbálni:)
Én feles tejeből fogom, biztos ami biztos...
2/6 krisztivan válasza:
Nekem azt mondta a védőnőm(hiszek neki)hogy ne felesgessem a tejet mert nincs értelme.Ha baja lesz tőle akkor afelestől is lesz.Úgy mondta hogy 50 millit kapjon pl.hétfőn másnap szünet és szerdán lehet 70 milli.Ha nincs baja akkor a 2.8-as tejet cseréljem le 3.5-ösre.Kisfiam 1 éves és már reggel-este tejet iszik.(tápszer nem kell neki 6 hós kora óta)
3/6 anonim válasza:
Igen, én is így adtam először a tejbegrízt.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm,akkor ma ki is próbálom.
2011. szept. 9. 07:14
5/6 anonim válasza:
10 hónapos volt a lányom, amikor a gyerekorvos mondta, hogy kaphat úgy tejbegrízt, hogy fele tej, fele víz, és a tejet előtte fel kell forralni, még akkor is, ha dobozos vagy zacskós.Most 11 és fél hónapos, de még nem mertem.Ő is eszik tejterméket, de a tehéntejjel valahogy óvatosabb vagyok.Először kis adagot kapjon, és ha estére sincs gond, másnap ehet többet.
6/6 anonim válasza:
Szia.Nyugodtan az en lanyom 9,5honapos 9 hos koratol adok neki tejbegrizt eloszor 1/3tej 2/3 viz.Igy csinaltam egy hetig most mar fele fele aranyba kapja.
Igen igaza van a gyerekorvosodnak hogy a feles aranytol is lehet baj .Csak lehet hogy 200ml tej atcsapja es kijon a griz de mondjuk 80-100ml tej mar nem.Sajat tapasztalat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!