Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikortól adhatok tejbegrízt...

Mikortól adhatok tejbegrízt babámnak? És hogyan készítsem el, milyen tejből?

Figyelt kérdés
8 és fél hónapos, a hippes csokis jóéjtet és a natúr tejberizseset már eszi.
2010. jún. 29. 12:10
 1/2 anonim ***** válasza:
én anyatejből csináltam eleinte, később tápszerből. Tehéntejből 1 éves kor előtt ne csinálj tejbegrízt. Felforraltam vízzel a búzadarát, amikor besűrűsödött, akkor besűrítettem anyatejjel/tápszerrel. hozzá gyümölcsöt adtam pépesítve. Imádja a kisfiam
2010. jún. 29. 12:12
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 9hós a babám,és én rizstejböl készitek neki tejbegrizt,fellforralom a rizstejet és abba teszem a buzadarát,nagyon fincsi igy,nagyon szereti.

A rizstej pedig természetes alapanyagokból van,ugyh azt nyugodtan lehet adni neki.

Pl. a Rossmannba is tudsz venni neki,Bio rizstital néven fut,és az 1literes 519ft,itt egyébként a legolcsóbb,vagyis én itt találtam legolcsóbban.És 5-6napig eltartható hütöben!

Egyébként a risztejet barnarizs fözésével nyerik ki.

Szerintem ezzel készitsd el neki!

Ja,és nekem is szereti egyébként a hipp-es Jó éjt papi finomságokat!

Remélem tudtam neked segiteni!

2010. jún. 29. 12:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!