Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikor kapott először a babád...

Mikor kapott először a babád tejbegrízt? Rendes tehéntejből? Mennyi idős volt?

Figyelt kérdés
2011. jan. 30. 23:51
 1/9 anonim ***** válasza:
32%
Fele víz, fele tej 10 hónaposan, de azóta nem adtam neki, most 1 éves.
2011. jan. 30. 23:57
 2/9 anonim ***** válasza:
36%
Higre főzött tejbegrizt,már 4-5 hónaposan adtam,mind a két gyereknek,vacsorára.Jól laktak,és reggelig meg sem mozdultak.A tápszernél,már hajnali 4 kor orditottak az éhségtől.Persze nem minden nap.
2011. jan. 31. 00:03
 3/9 anonim ***** válasza:
71%
Én másfél évesen adtam neki először, de nem ízlett neki. Most 2,5 éves, és még most sem ízlik neki. (Én sem szeretem, de anyukám erőleteti, hogy adjak neki.. és meg is főzi neki, de úgy látszik, örökölte tőlem a tejbepapi iránti utálatot).
2011. jan. 31. 00:07
 4/9 anonim ***** válasza:
43%
Egy éves kora előtt ne adjatok tejet a gyerekeknek,nem éri meg,mindenre allergiás és asztmás lehet tőle.Valójában a tej később sem jó igazán,legyen inkább joghurt vagy valami más feldolgozott tejtermék,az már tizedannyira nem allergizálhat.
2011. jan. 31. 00:14
 5/9 anonim ***** válasza:
1 éves volt mikor először kapott "rendes" tehéntejből készült tejbegrízt, rizst. Mert akkor álltunk át a tejre.
2011. jan. 31. 07:29
 6/9 anonim ***** válasza:
Még valami. Ha 1 évesnél fiatalabb a gyerkőcöd rizstejből főzhetsz neki nyugodtan.
2011. jan. 31. 07:30
 7/9 anonim ***** válasza:
ha nincs a csaladban etelalergia akkor lehet adni neki 10 honapos kortol ha van akkor csak 1 evesen de neme rdemes 1 evnel tovabb varni mert az mar csak marketingfogas hiszen valahogy el kell adni a junior italokat is
2011. jan. 31. 07:46
 8/9 anonim ***** válasza:
Jól írták előttem, csináld rizstejből. Igaz az én picurom tejfehérje allergiás, így én alapból mindent abból csinálok neki. Kb. 8 hónapos lehetett mikor először adtam neki. Nagyon szereti, és mivel a rizstej alapból édes, nagyon kevés cukor kell hozzá.
2011. jan. 31. 10:00
 9/9 A kérdező kommentje:
Bolti rizstejet használjak, vagy itthon is elkészíthetem? És milyen rizsből a legjobb?
2011. jan. 31. 10:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!