Anyukák! tegyétek a kezeteket a szívetekre! ütöttétek már meg babátokat?
köszi szépen anyukák hogy nem hurrogtatok le
de hát ha vmit szépen nem ért meg akkor erőszakhoz kell folyamodnunk..
és igaz az is hogy inkább ő sírjon mint mi...
Erre van az a mondás, hogy "inkább én csapjam meg mint a 220."
Rossz dolog ha rá kell ütni, rá kell kiabálni, stb, de ha valami az ő érdeke, az élete múlik rajta és tényleg nincs más megoldás, akkor ez van...
Aki ezt elítéli, az mondja meg, hogy mi a helyes.
Egyszer egy fórumon engem is leszóltak hasonló miatt, pedig én sem vagyok a brutális anya, amikor visszakérdeztem, hogy mit kellett volna tennem, akkor jött a válasz: Azt nem tudom. De nem lett volna rácsapni.
18 : 59 es
bocsi de ezen olyan jót nevettem
hát bizony bizony a csend soha nem jelent jót.
nálunk ma volt az a sztori hogy
szintén gyanús csend a szobában
hát nem eszegette a POPSIKENŐCSÉT,??!!
majd felrobbantam kitéptem a kezéből mert majdnem olyan lett az ágy a szőnyeg a ruhája
húúú de ideges voltam..
Én 2szer csaptam rá a 20 hós lányom kezére meg kb.2szer a 4 éves fiamat kicsit durvábban arrébb rántottam, más autóját karcolta kulccsal pedig ezerszer szóltam figyelmeztettem, rá is kiabáltam nem használt semmi.....Direkt gonoszkodásból csinálta, látszott rajta hogy belebújt az ördög aznap :((
Nem vagyok rá büszke..:(
A lányomnak pedig mindkét esetben veszélyhelyzetben legyintettem rá, de nem nagyon amúgy még csak csattanni se csattant, de érdekes mód egyből elsírta magát és nem jutott többet eszébe.
Egyikre se vagyok büszke de komolyan mondom hogy van olyan helyzet mikor csak abból ért. Pofonvágni, elverni stb viszont sose tudnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!