Ütöttétek már meg a gyereketeket?
Nem, még csak fél éves:-)))De ki tudja, ha nagyobb lesz.......Nem gondolom hogy ez a megoldás, engem sem "vertek meg soha"(legalább is nem emlékszem).
Miért kérded, talán nálad szakadt el a cérna?
EZT MÁR ÉN IS OLYAN RÉG MEGAKARTAM KÉRDEZNI, de mindig elmaradt.
Igen, kapott már kisfiam nem is egyszer, a kezére meg a fenekére is, 15 hós mult.
Nem vagyok a verés híve és mindig azt gondoltam, hogy én nem bántom majd, de mikor ezerszer mondom el, hogy nem szabad vmit, mert baja lehet belőle és nem érti meg, hát akkor néha odacsapok.
Persze nem úgy kell érteni, hogy VEREM A GYEREKEM, de majd lesznek itt okos anyukák , akik jól kiosztanak minket!!!
Igen, biztos nem ez az egyetlen megoldás van és nem is totál helyes DE NÉHA KAP, EZ VAN!!
ÜDV:A@G
Én is kaptam anno ilyen kis "veréseket" és lám itt vagyok és imádom a szüleim!!!!
Nem, igaz még csak 6 hónapos. De nem is szeretném egyszer sem megütni.
Engem vertek gyerekkoromban, napi rendszerességgel, és itt nem egy két pofonról van szó. Még 12 évesen is minden éjszaka bepisiltem, szóval kicsit lelkileg kikészültem, sokáig hordott anyukám pszichológushoz, mikor elváltak és végre el tudtunk menekülni apám elől, hogy ne találjon ránk.
Így én még egy pofont sem szeretnék adni majd a fiamnak, mert abba én is belepusztulnék...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!