Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ütöttétek már meg a gyereketeket?

Ütöttétek már meg a gyereketeket?

Figyelt kérdés
2010. márc. 25. 13:15
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Igen,12 eves fiam kapott a szajara feleseles miatt.Nem mutattam ki de nagyon megbantam.
2010. márc. 25. 13:16
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
igen, kb 1 órája kapott a seggére 1et, amit pelenkán és hálózsákon keresztül gondolom nem érzett. 22 hónapos, a dackorszak kellős közepén, 1,5 hete kezelhetetlenül rossz és hisztis. 1 órán át hisztizett torkaszakadtából, és elszakadt nálam a cérna.
2010. márc. 25. 13:18
 3/20 anonim ***** válasza:
55%

Nem, még csak fél éves:-)))De ki tudja, ha nagyobb lesz.......Nem gondolom hogy ez a megoldás, engem sem "vertek meg soha"(legalább is nem emlékszem).

Miért kérded, talán nálad szakadt el a cérna?

2010. márc. 25. 13:19
 4/20 anonim ***** válasza:
72%
Kisgyerekeknel szo sem lehet ilyesmirol,sot sokszor a tiz tizenket eves se erti meg pontosan hogy miert kapott.Engem sose vertek meg,elso pofont 17 evesen kaptam,de azt megerdemeltem...Edesanyam ,ha valami hulyeseget csinaltam egyszeruen nem szolt hozzam,nem valaszolt kerdeseimre.Rosszabb volt mint hat pofon...
2010. márc. 25. 13:23
 5/20 anonim ***** válasza:
100%

EZT MÁR ÉN IS OLYAN RÉG MEGAKARTAM KÉRDEZNI, de mindig elmaradt.

Igen, kapott már kisfiam nem is egyszer, a kezére meg a fenekére is, 15 hós mult.

Nem vagyok a verés híve és mindig azt gondoltam, hogy én nem bántom majd, de mikor ezerszer mondom el, hogy nem szabad vmit, mert baja lehet belőle és nem érti meg, hát akkor néha odacsapok.

Persze nem úgy kell érteni, hogy VEREM A GYEREKEM, de majd lesznek itt okos anyukák , akik jól kiosztanak minket!!!

Igen, biztos nem ez az egyetlen megoldás van és nem is totál helyes DE NÉHA KAP, EZ VAN!!

ÜDV:A@G

Én is kaptam anno ilyen kis "veréseket" és lám itt vagyok és imádom a szüleim!!!!

2010. márc. 25. 13:28
 6/20 anonim ***** válasza:
Nem! 16 hónapos, és nem is szeretném. Én sajnos sokat kaptam gyerekkoromban, rossz érzés, nem szeretném, hogy ő ezt átélje.
2010. márc. 25. 13:32
 7/20 anonim ***** válasza:
15 hós.NEM!
2010. márc. 25. 13:34
 8/20 anonim ***** válasza:

Nem, igaz még csak 6 hónapos. De nem is szeretném egyszer sem megütni.

Engem vertek gyerekkoromban, napi rendszerességgel, és itt nem egy két pofonról van szó. Még 12 évesen is minden éjszaka bepisiltem, szóval kicsit lelkileg kikészültem, sokáig hordott anyukám pszichológushoz, mikor elváltak és végre el tudtunk menekülni apám elől, hogy ne találjon ránk.

Így én még egy pofont sem szeretnék adni majd a fiamnak, mert abba én is belepusztulnék...

2010. márc. 25. 13:35
 9/20 anonim ***** válasza:
59%
Ugyan már mit álszentkedtek.Tutira az anyák 90százaléka odacsapott már gyereke kezére,fenekére.Naés?Ugyanmár,énis kaptam a másik is és nem lett semmi bajom.Nem 1éves gyerekrol van szo,de bizony 2éves kortol a dackorszakban amikor feszigetik határaikat és hiába könyörögsz,magyarázod eé neki szépen nyugodtan,emeled a hangod nem ér semmi akkor igen rácsapok néha.És nem gondolom hogy ez verésnek minösül.Jöhetnek az oktato szuperanyukák,és lehet lepontozni .
2010. márc. 25. 13:46
 10/20 anonim ***** válasza:
Mindenkinél elszakad a cérna,nálam is, bár én tényleg soha nem csaptam a gyerekemre,pedig egy hisztigép.Próbálom tolerálni,ha nem megy elszivok egy cigit és addig lenyugszom.17 hónapos kislány anyukája
2010. márc. 25. 14:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!