Tudja nagyon jól,hogy a konektor tabu (be van biztosítva) de akkor sem engedem oda. Eddig kétszer kapott érte, egyszer a banánt dugta bele,tegnap meg a lakáskulcsot! Az a baj,hogy nem hatja meg,kiröhög és ott hagy. Egyáltalán nem hatok rá! :(
2010. márc. 25. 14:08
12/20 anonim válasza:
Én verés alatt azt értem hogy a fejére, szájára kap.Ja és nem egyszer hanem rendszeresen!!!!!!
Igen csaptam már rá a kezére és ezután is rácsapok ha olyan helyre nyúl ahová nem szabad és már 20x elmomdod hogy nem!!!!!!!!!!
Egy 6 hós még nem csinál rosszat, de majd később mikor a sütőt kapcsolgatja stb stb.......
2010. márc. 25. 14:09
13/20 anonim válasza:
kisebb volt igen...3-4 éves aztán megfogadtam,hogy semmit se ér ha megütöm..hát elég hisztis lány...
2010. márc. 25. 14:20
14/20 anonim válasza:
Hát most én leszek lepontozva, de durván. Az én 6.5 hós fiam igenis csinál rosszat és hiába mondom el 60x, hogy nem szabad, csak csinálja. Volt már, hogy meglegyintettem a kezecskéjét, de persze ez sem működik. Valószínűleg ő még nem tudja hová tenni, hogy ez most micsoda, hogy valaki a kezére csap. Hiszen nem fáj neki, tehát játék is lehet. Mert nyilván fájdalmat nem okoznék neki soha.
A fiam már mászik és feláll dolgokba kapaszkodva, úgyhogy tud rosszat csinálni.
2010. márc. 25. 14:27
15/20 anonim válasza:
Egyszer rácsaptam a kezére 1,5 éves kislányomnak, erre ő szemberöhögött... :)
Ennyit a "testi fenyítésről"
2010. márc. 25. 14:36
16/20 anonim válasza:
én még nem, még csak 8 hós, de nagyon sokszor legszívesebben rácsapnék egyet, annyira hisztis!!!! :))
szerintem később rá fogok csapni a kezecskéjére, ha olyat csinál ami veszélyes.
2010. márc. 25. 16:26
17/20 anonim válasza:
Itt nem kioktato szuperanyukarol van szo,de aki harom even aluli gyereket megut az kene olvasson egy par konyvet ezzel kapcsolatban:EGY ILYEN KICSI GYERMEK MEG NEM TUDJA HOGY MIERT KAP FOGJATOK MAR FEL ES INKABB MAGATOKNAK ADJATOK EGY POFONT!!!!!!!!!!!!!
2010. márc. 25. 16:27
18/20 anonim válasza:
előzőre: te meg azt fogd már fel, hogy senki sem komolyan és úgy üti meg a gyerekét, hogy az fájjon neki! Amúgy az, hogy az ember rácsap, azért van, mert tehetetlen és elszakad nála a cérna. Igen, egy tökéletes világban, nem kéne, rossz dolog, ezzel mindenki tisztában van. Én ettől függetlenül úgy gondolom, hogy nagyon álszent az, aki ezen megbotránkozik, vagy van egy tök tündéri kisgyereke, és el sem tudja képzelni, vagy nem is akarja, hogy másnak más gyereke van...
2010. márc. 25. 16:32
19/20 anonim válasza:
Nem.Kézrepacsi volt már,de az is 2 alkalommal.15 hónapos kisfiú anyukája
2010. márc. 25. 19:06
20/20 anonim válasza:
16:27-nek akkor is igaza van, ha lepontoztátok. szégyelném magam, ha megütném a gyermekem. most ismerkedik a világgal, tapasztalja a határait. persze, nem hiszem, h baja lenne tőle, de képtelen lennék megütni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!