Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van itt olyan anyuka akinek...

Van itt olyan anyuka akinek egy babája van és nem is tervez másikat? és ha igen miért döntött így?

Figyelt kérdés
2011. jún. 14. 14:40
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Nálunk a párom jobban szeretett volna babát, bár most mégis én vagyok türelmesebb, de egyelőre még nem tudjuk lesz-e másik. Nem is azért, mert nehéz egy picurral, mert ő alapvetően szerintem nagyon jó baba, időnkénti kivételes napoktól eltekintve. Ám én most vagyok 27, a férjem 33, és ha 2-3 év korkülönbséget szeretnénk, akkor még idősebben nem tudom mennyire bírnánk pl. egy nyűgösebb babával. E mellett tervezzük, hogy talán továbbtanulunk, ami mellett volna nem fér bele még egy baba.
2011. jún. 14. 15:47
 12/17 A kérdező kommentje:

15 : 26 os

hát sok kitartást és erőt !!

ami nekem is kell :)

2011. jún. 14. 16:13
 13/17 anonim ***** válasza:

Én nagyon szeretnék még egy babát,de a férjem nem,így egyke marad a kisfiam.

Érdekes,hogy amiket mondtok,azok engem egyáltalán nem rettentenek vissza,lehet,hogy mazohista vagyok:)

Császárral szültem,két hétig szó szerint vergődtem,mégis azt mondtam,holnap kezdeném elölről.A hasfájás,fogzás,éjszakázás nekünk is borzasztó nehéz,de ezt is megszépíti az idő,így azt mondom szülnék még,mondjuk 5 év múlva,mikor a "nagy" suliba megy,de sajnos ez csak álom marad.

2011. jún. 14. 16:31
 14/17 anonim ***** válasza:
nem szeretnek meg egy gyereket mert teljesen elegedett vagyok ezzel az eggyel:) jol sikerult, szep es ugyes, nem kell mas!
2011. jún. 14. 16:50
 15/17 anonim ***** válasza:
Én kétgyerekes vagyok, csak annak szeretném írni, aki a szüléstől és a sírtástól fáj, hogy az esetek 99%-ban a 2. szlés sokkal könnyebb, mint az első! és nincs két egyforma gyerek, nekem az első 3 hónapig megállás nélkül bőgött,a másodiknak egy nyikkja sem volt, igazi álombaba.
2011. jún. 14. 17:15
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Én nem illek be a sorba négy gyerekes anyaként, hiszen az én álmom a nagy család már valóság. Ne értsetek félre, bár én kaptam bőven hideget meleget a sok gyermekért soha nem jutna eszembe bárki álláspontját a családmodelljéről leszólni, csak azért, mert esetleg nem egyezik az enyémmel, sőt mindig minden kérdésben elgondolkodtat, végig gondolom a másik oldal véleményét, nézőpontját is. Pontosan azért olvastam végig a válaszokat, mert kíváncsi voltam, hogy mi miatt látjuk másképp ezt a kérdést. Szerintem az a fontos, hogy az ember a családjában megtalálja a boldogságot, és ez azt gondolom, hogy nem a gyereklétszámtól függ, egy vagy több babával is lehet az ember nagyon boldog..
2011. jún. 14. 17:20
 17/17 anonim ***** válasza:
kedves utolsó, szuperül megfogalmaztad!!! gratulálok a szép nagy családhoz!
2011. jún. 15. 16:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!