Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van valami jó linketek a...

Van valami jó linketek a hozzátáplálásról?

Figyelt kérdés
A védőnőtől nem kaptam valami nagy segítséget, csak azt mondta almád adjak 4 hónapos kisfiamnak. Kellene pár oldal, hogy mit hogyan mikor.
2009. márc. 21. 18:31
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
2009. márc. 21. 18:32
 2/11 anonim ***** válasza:
www.babafalva.hu-download-szilard.htm
2009. márc. 21. 18:43
 3/11 anonim ***** válasza:
2009. márc. 21. 19:12
 4/11 anonim ***** válasza:
2009. márc. 21. 19:13
 5/11 anonim ***** válasza:
2009. márc. 21. 19:16
 6/11 anonim ***** válasza:
36%
Még van 2 hónapod, hogy utánanézz a hozzátáplálásnak, akár tápszeres, akár anyatejes a babád.
2009. márc. 21. 19:45
 7/11 A kérdező kommentje:

kedves utolsó válaszoló!! védőnői és orvosi javaslatra kezdjük el a hozzátáplálást a kisfiunknál, szóval nem hinném, hogy ítélkezned kellene!! már elkezdtük az evést és semmi baja nem lesz a kicsinek!!

mindenkinek köszönöm!!

2009. márc. 21. 21:31
 8/11 anonim ***** válasza:
Amit küldtem, azon az oldalon nagyon sok mindent találhatsz a hozzátáplálásról. Egyáltalán nem ítélkezni akartam, hanem segíteni... ha te ezt annak vetted, akkor bocs..félfeértettél. Erről pedig nem hiszem, hogy tehetek. Igaz, hogy nem csak egy táblázatot küldtem, de szerintem ez az oldal is sokat segíthet.. Bár, te tudod...
2009. márc. 22. 08:25
 9/11 anonim ***** válasza:
Jaaaj! Ne haragudj, nagyon hülye vagyok, azt hittem, nekem szólt, amit írtál :SSS Nem olvastam el minden választ..még egyszer:nNE HARAGUDJ!!!!!
2009. márc. 22. 08:28
 10/11 anonim ***** válasza:

Nem ítélkeztem. Tudod, akinek nem inge, nem veszi magára...

De azt azért tudnod kellene, hogy a korai hozzátáplálás következményei nem most fognak jelentkezni, hanem pár év múlva.

2009. márc. 22. 14:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!