Tört le már darabka a kicsid tejfogáról? (1 éves)
Én megmutatnám egy fogorvosnak. Sajnos ritka esetben megtörténhet, hogy az ütés miatt sérül a fogcsíra is, így a maradandó foggal is lehetek problémák. Másképp meg ahol a fogzománc levált, ott könnyebben elkezdhet romlani a fog. Ha jól tudom, van valami ecsetelő, amit ilyenkor szoktak alkalmazni.
De itt egy link is: [link]
Szia!
Nem szeretnélek ijesztgetni, csak leírom a mi történetünket. A fiam 13 hónapos volt mikor elesett, és berepedt a 4 felső-első foga. Elmentünk fogorvoshoz,azt mondta tejfog, nincs mit tenni vele, majd a fogváltás után szép lesz. Mondom klafa, az még jó pár hosszú év. Na, most 21 hónapos a fiam, és úgy áll a helyzet, hogy a sérült fogak szép lassan elszürkültek, szuvasak lettek, és letörtek :( A többi foga csodaszép, hófehér, de pont felül csak kicsi barna csonkok vannak. Igen... képzelheted. És mindez egy "apró" baleset miatt. Tudom hogy a ti esetetek nem ennyire drasztikus, csak megosztottam a repedt fogak történetét a mi esetünkben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!