Van valakinek? Még olyan 15 hós gyereke, aki nem hajlandó kézzel megfogni az ételt? Nem hajlandó maszatolni, sem kézzel a szájához tenni semmiféle kaját? Ha a főzelékbe van darabka szépen elrágja, de se pufi semmi
ami a kezébe van kaja azt nekem adja vagy eldobja
segítsetek
köszi:(
Jelen! :-))
Kb. 15 hónapos koráig az én kisfiam sem volt hajlandó megérinteni semmit a kölesgolyón kívül. Én nem erőltettem, aztán egy szép napon kezébe vett egy kenyérdarabkát, és azóta minden rendben. Maszatol, malackodik, ahogy kell. :-)
1 éves lányom most kezdi megfogni az ételeket, ha falatokat teszek neki a tálcára akkor most már eszegeti és lesöpri ha nem kéri már. De eddig ő sem fogott meg semmit.
Ebben azért van valami jó is, kislányom idáig nem vette semmit a szájába, most ha talál valami apró szöszt vagy valamit egyből enné meg :(:(
egyébként semmi gond más téren, csak az evés
ő is megeszi a darabosat, de nem nagyon hajlandó megfogni a kaját ezt gyurmázás dolgot kipróbálom:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!