A babáknak kell nyúlkálni a szájukba, ha kekszet adunk nekik? Hogy nehogy ott maradjon egy darabka?
Figyelt kérdés
2010. febr. 4. 21:55
1/5 anonim válasza:
Hát ilyenről én még nem is hallottam... Már ne haragudj, de mivel nyúlkálnál a szájába? Esetleg az utcán, bevásárlás közben-után? A kezeddel? Ha attól tartasz, hogy marad ott valami (ami nem is baj, egy idő után úgyis lemegy), akkor adj neki vizet.
2/5 anonim válasza:
a keksz szerintem szétázik a nyáltól, nem tud ott maradni egy darabka. De próbáld ki vegyél a szádba egy kekszet és nézd meg mi történik.
3/5 anonim válasza:
Nem kell, de én szoktam :) annyira féltem, hogy néha benyúlok neki az ujjammal, ellenőrizni.
4/5 anonim válasza:
Én csak akkor bányásztam a szájában, mikor egy nagyobb darabot sikerült bekapnia és öklendezett tőle. A kis darabokat szépen elmajszolja, nyállal feloldódik, esetleg utána adhatsz neki teát, vagy vizet, hogy leöblitse.
5/5 anonim válasza:
kisfiamnak adtam babakekszet,és egy jókora darab felragadt a szájpadlására.hát szegénykém mit nyöszörgött,fuldoklott.és akkor néztem neki meg a száját,h nem e a keksz,és az volt.szóval én belenyultam a szájába és kiszedtem,mert mivel mással tudtam volna kiszedni.de mi otthon voltunk.egyébbként én meg szoktam nézni neki a kis száját h nem e marad benn keksz vagy kifli darab.(nyugodtan le lehet érte pontozni)
5,5 hós
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!