Mikortól nem vesznek a szájukba mindent a gyerekek?
Én fiam 1 éves még mindent a szájába vesz,és szerintem fog még egy darabig biztos rágcsálni mindent..
Homokozóba már játszik..a maga módján.(csapkod a lapáttal,vödröt üti,homokot szórja)
Szia!
Ilyen kérdést már én is feltettem.
Állítólag a legtöbb baba addig kóstolgat mindent, amíg a fogzás tart náluk.
A lányom lassan 1,5 éves lesz, ő mintha már egyre kevesebbszer dugdosna a szájába dolgokat, kivéve, ha valami új, érdekes dologra bukkan. De gyorsan le is kopogom:-)
szia, ez szerintem gyerekfüggő. azén kislányom 10 hós korától nem vett semmit a szájába. előtte mindig mondtam neki, hogy nem finom, ne edd meg, és leszokott róla. akármileyn apró dologgal magára lehet hagyni (persze azért fél szemmel figyelem), mert nem vesz semmit a szájába.
de a barátnőm kisfia, aki 1 hónappal idősebb nála (most 16 hós az enyém), ő még mindig mindient, nagyon kell rá fogyelnie az anyjának, pedig ugyanúgy mondja neki, hogy ne vedd a szádba satöbbi .
Akkor utolsó válaszoló nagyon szerencsés vagy szerintem!
Nem vagyok az a nagyon féltő anyuka, hogy semmit nem szabad a szájába venni, de most még nem foglalkoztatja más, csak a rágás. Tehát neki a játék = szájba rakás:-))De szerintem 1 évesen már én is ki fogom Őt vinni, aztán had szórja a homokot:-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!