Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 14hónapos kislányom végbélnyíl...

14hónapos kislányom végbélnyílásánál van valami kb 3mm kinövés. Olyan mintha egy bőr darabka lenne. Szerintetek mi lehet? Hogyan történik ennek az eltávolítása?

Figyelt kérdés
A doktornő azt mondta vigyem el januárban a Madarász kórházba a sebészetre és ott majd "lecsípik". Nem fáj neki, nem is érzékeny. Igazából csak akkor látszik, ha széthúzom a kis fenekét, ha kúpot kap. Nagyon féltem a kislányom ,még az oltásnál is sírok vele együtt.
2010. dec. 15. 12:24
 1/5 anonim ***** válasza:
Esetleg aranyér???
2010. dec. 15. 12:26
 2/5 anonim ***** válasza:
Hát, az én páromnak is van ilyen. Ha zavar, szedesd le, nem hiszem, hogy nagyon gáz lenne, csak maradj ott vele végig. ;)
2010. dec. 15. 12:27
 3/5 anonim ***** válasza:

Meg azért ennyire nem kéne félteni a gyereket, mert meg fogsz őrülni amikor lábra áll, és elmegy mikor egy ezredmásodpercig félrenézel :)

Valószinűleg pont az, aminek látszik: egy kis bőrkinövés. Ha gondolod, le lehet szedetni, de ha nem növekszik, nem érzékeny, akkor valószínűleg az ég világon semmi gondot nem okoz.

Meg tudom, nem egyszerű, de próbáld kevésbé félteni. Az ő, de a magad érdekében is :) A gyereknek kell egy kis kosz, egy kis mászkálás, neked meg némi nyugalom, hogy úgysem lesz baja. :)

2010. dec. 15. 12:39
 4/5 A kérdező kommentje:

Nem úgy féltem őt félreértettetek. Szaladgál már, sokszor elesik... többször vigyáz rá a családom is. Csak fájdalmat okozni nem szeretek neki. És amikor mondjuk oltást kap néz rám.... a szívem szakad meg. Tudom, hogy erősnek kell lenni. Első baba és 7évet vártunk rá kicsit nehéz.

Én is bíznék benne, hogy nem kell műteni, de a körzeti doki azt mondta muszáj. Majd eldől a kórházban.

Köszi a válaszokat!

2010. dec. 15. 12:52
 5/5 anonim ***** válasza:
Bocsi az off-ért, de én is kíváncsi vagyok az érdemben hasznos válaszokra, mert hasonló problémánk van nekünk is.
2010. dec. 15. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!