9 hónapos a lánykám. Tegnap vettem észre, hogy a végbélnyílásánál kicsi "dudor". Eléggé megijedtem. Mi lehet az?
Figyelt kérdés
Doktornőt hívtam, szerdán megyek csak hozzá. A védőnőm aranyos, kijött megnézte(konkrétumot nem tudott mondani), azt mondta elmúlik, de Ő megnézte, azt mondta, mintha repedés is lenne. Egyébként nem sír a lányom, nem nyűgös, általában 2x kakál egy nap és nem keményet. Mi lehet?2009. jan. 31. 22:22
1/3 anonim válasza:
Bármi. Széklet megcsípte (pelus egy icit tovább maradt a kelleténél, pár perc is elég lehet), de lehet szőrpihe gyulladás, rovarcsípés (engem múlt héten evett meg egy vsz pók), faggyúmirigy tömeszelődés, allergiás reakció ....ne aggódj, majd a doki megnyugtat. Nézegesd, de ne bántsd semmivel!
2/3 anonim válasza:
Szia,
Nekünk is volt egy ilyen kinövés (9 hónaposan vettük mi is észre) és mellette kis berepedés. Meg kellett operálni, a doki szerint ez egy őskinövés volt a székelés miatt jön ki. Nekünk sem sírt a pici, nem is reagált, ha megnyomkodták neki. Kakilt napi 2-3 alkalommal. Mindenképpen vidd orvoshoz. Decemberben megműtötték azóta minden rendben van a popsijánál.
11 hónapos kislány anyukája
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Viszem orvoshoz.
2009. febr. 1. 13:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!