Férjed, párod jó APA? Mi az amit segít, vagy csinál a babával kapcsolatban?
Mikor az első született nem sok mindent segített.
Aztán már néha porszívózott, felmosott, mosogatott, megetette a kicsit.
Most már 2 gyerek van ő fürdeti a nagyot (kivéve ha hajmosás van az az én feladatom) ő vacsoráztatja meg és fekteti le aludni. Néha még takarítani is segít.
Igen elvárom, mert együtt vállaltuk a gyerekeket én nem vagyok házicseléd.
Beszélj vele mert csak így lehet megoldani a problémát.
Örülök,hogy más is ébren van,és itt ül a gép előtt,nem csak én kattogok:)
Köszi a gyors választ,várom a többit is!
Megcsinál minden amit én, etet, pelenkázik, mosogat, tereget. Főzni nem szeret, de azt meg én imádom csinálni. De ha a konyhában szorgoskodok, akkor sem állja meg, hogy nem kuktáskodjon. Szereti a gyerekét, épp annyira akarta, mint én, 18 éves korunk óta ezt terveztük, így 5 év után sikerült is. Két munkahelyen dolgozik, az egyik helyen kötetlen munkaidőben, a másikon 4 órában. Azt hiszem szerencsés vagyok a férjemmel, nagyon lelkiismeretesre nevelték. Nem mondanám papucsnak, inkább egy jószívű, segítőkész kamasz.
Te viszont ne búslakodj, beszélj a pároddal, mond el neki türelmesen, hogy mennyire fáradt vagy, és hogy mennyire jól esne Neked, ha egy kicsit segítene. Azt, hogy Te úgy érzed, ha ezt a sok munkát egyedül kell elvégezned, nem tudsz majd jó anyja lenni a gyermeketeknek, és jó felesége neki. Lehet, hogy még csak szokja a helyzetet (mi elég sokáig készültünk erre a szerepre). Az is lehet, hogy fél attól, nem tud Nektek mindent megadni, ettől frusztrált.
Milyen idős a kicsi?
Az elmúlt 12 hétben még egyszer sem cserlét pelust, ókor sincs itthon fürdetésre. Ha már nagyon sír a baba és kint vagyok a mosdóban vagy ilyesmi, akkor kiveszi a kiságyból és maga mellé veszi a kanapéra, és kb ennyiben ki is merül a gyereknevelés. Most voltam 2 napot kórházban, a kislányra tesóm és anyukám vigyázott, párom addig a haverjaival fesztiválon volt. :(
A kislányt imádja, de nem tud vele mit kezdeni. Én jobban akartam a gyereket az tény, de erre azért nem számítottam. :(
A házimunkát inkább hagyjuk, azt sem tudja hol tartjuk a porszívót.
Nálunk nincs ilyen gond,a páromnak nem is kellett mondani,hogy csinálja ezt-azt,nagyon sokat segít.
Sajnálom,hogy nálatok nem így van. :(
Konkrétan mintha én írtam volna a kérdést:(És még pluszban nincs egy szikra türelme sem a lányunkhoz,ha nem szépen ül és játszik magának,akkor üvöltözik vele(11 hónapos),hogy ez a gyerek idióta,nem normális,mert ok nélkül hisztizik stb.Ne tudd meg milyen érzés ez nekem,mintha tőrt forgatnának a szívemben.Soha nem gondoltam ,hogy ez lesz:(((
És kezdem megutálni ezt az embert,mert ez nem az akihez én hozzámentem.Semmit nem csinál meg a gyerekkel kapcsolatban,nem etet,nem pelenkáz,nem altat(kivéve ha ő is álmos akkor melléfekszik:((( ).Minden rám marad,Ő meg él ,mint Marci hevesen:(!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!