Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Férjed, párod jó APA? Mi az...

Csill79 kérdése:

Férjed, párod jó APA? Mi az amit segít, vagy csinál a babával kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Nálunk sajnos semmit:(Kiváncsi vagyok másoknál mi a helyzet?Ti elvárjátok,hogy kivegye a részét a babaával kapcsolatos teendőkböl?Én elvárnám,nem erre számítottam:(
2011. jún. 12. 00:11
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:

Mikor az első született nem sok mindent segített.

Aztán már néha porszívózott, felmosott, mosogatott, megetette a kicsit.

Most már 2 gyerek van ő fürdeti a nagyot (kivéve ha hajmosás van az az én feladatom) ő vacsoráztatja meg és fekteti le aludni. Néha még takarítani is segít.

Igen elvárom, mert együtt vállaltuk a gyerekeket én nem vagyok házicseléd.

Beszélj vele mert csak így lehet megoldani a problémát.

2011. jún. 12. 00:21
 2/21 A kérdező kommentje:

Örülök,hogy más is ébren van,és itt ül a gép előtt,nem csak én kattogok:)

Köszi a gyors választ,várom a többit is!

2011. jún. 12. 00:23
 3/21 anonim ***** válasza:
100%

Megcsinál minden amit én, etet, pelenkázik, mosogat, tereget. Főzni nem szeret, de azt meg én imádom csinálni. De ha a konyhában szorgoskodok, akkor sem állja meg, hogy nem kuktáskodjon. Szereti a gyerekét, épp annyira akarta, mint én, 18 éves korunk óta ezt terveztük, így 5 év után sikerült is. Két munkahelyen dolgozik, az egyik helyen kötetlen munkaidőben, a másikon 4 órában. Azt hiszem szerencsés vagyok a férjemmel, nagyon lelkiismeretesre nevelték. Nem mondanám papucsnak, inkább egy jószívű, segítőkész kamasz.

Te viszont ne búslakodj, beszélj a pároddal, mond el neki türelmesen, hogy mennyire fáradt vagy, és hogy mennyire jól esne Neked, ha egy kicsit segítene. Azt, hogy Te úgy érzed, ha ezt a sok munkát egyedül kell elvégezned, nem tudsz majd jó anyja lenni a gyermeketeknek, és jó felesége neki. Lehet, hogy még csak szokja a helyzetet (mi elég sokáig készültünk erre a szerepre). Az is lehet, hogy fél attól, nem tud Nektek mindent megadni, ettől frusztrált.

Milyen idős a kicsi?

2011. jún. 12. 00:29
 4/21 anonim ***** válasza:
30%
Etet, fürdet, pelenkázik, játszik velük, bepakolja a ruhát a mosógépbe, a szárítóba. Ételt úgy rendelünk étteremből, a bejárónő pedig elvégzi a takarítást, a kertész rendbe teszi a kertet. Van 3 jól menő üzlete, ahol az alkalmazottak dolgoznak főként, így bármikor itthon tud lenni velünk. Velem és a két kicsivel. Igazi minta, vagy úgyis mondhatnám álom férj. Az apák és férjek gyöngye. Jóképű és nagyon gazdag is volt már amikor megismertem. Igyekszem is nagyon megbecsülni, mert sokan pályáznak rá, de ő mindig megnyugtat hogy csak engem szeret, és neki mi vagyunk a családja, az élete.
2011. jún. 12. 01:15
 5/21 nittababy ***** válasza:
hát ha egy kicsit morgok akkor igen egyépkén semmit mert az internet meg a kutya meghaverok az megy de ha segíteni kell mindig camog!!
2011. jún. 12. 06:10
 6/21 anonim ***** válasza:
100%
egy család vagyunk,és a gyerek az ővé is,igy neki szinte természetes,hogy mindenből kiveszi a részét,már 2 éves de első naptól kezdve,tisztába teszi,fürdeti,büfizteti,ha kell sétálgat vele,mikor nagyobb lett,sokat szórakoztatta,játszott vele,etette,ma már nincs olyan amit nem csinálna meg vele.szoros is a kapcsolatuk.nagyon szereti az apját.
2011. jún. 12. 07:16
 7/21 anonim ***** válasza:

Az elmúlt 12 hétben még egyszer sem cserlét pelust, ókor sincs itthon fürdetésre. Ha már nagyon sír a baba és kint vagyok a mosdóban vagy ilyesmi, akkor kiveszi a kiságyból és maga mellé veszi a kanapéra, és kb ennyiben ki is merül a gyereknevelés. Most voltam 2 napot kórházban, a kislányra tesóm és anyukám vigyázott, párom addig a haverjaival fesztiválon volt. :(

A kislányt imádja, de nem tud vele mit kezdeni. Én jobban akartam a gyereket az tény, de erre azért nem számítottam. :(

A házimunkát inkább hagyjuk, azt sem tudja hol tartjuk a porszívót.

2011. jún. 12. 07:21
 8/21 anonim ***** válasza:
leszögezném először is, hogy imádom a fiamat, de én későbbre terveztem, de valahogy meggyőzött a férjem, hogy hamarabb vállaljuk, mert ő már apa szeretne lenni stb. Megígérte, hogy mindenben segít. Ehhez képest semmit nem csinál, mikor szabadnapos és itthon van ( enyém a háztartás) és el kell mosogatnom vagy meg kell főznöm stb akkor megkérem, hogy figyeljen a gyerekre. Ha éppen nem ordít akkor telibe hányta magát, de az apja észre sem vette a nagy gépezés közepette. Egyfolytában csitítgatja, mert már sikítozik, gügyög és nem hallja tőle a filmet amit néz. Ha sír, fél pillanat alatt eldurran az agya és odanyomja a kezembe, hogy nem tudja elhallgattatni. Ha fürdés lenne vagy pelenkázás amire még korábban 2szer megkértem akkor a jól bevált dumával jön, hogy te annyival jobban csinálod! Szóval mikor van lehetősége mást is csinálni akkor nem nagyon érdekli a gyerek, de mikor kint vagyunk a szabadban csak nála lehet, csak ő viheti meg mikor jönnek látogatni is ő a mintaapa. Ja és mondta, hogy lassan jöhet a 2. Mondom azt valakitől mástól várjad annak hátha segítesz is így sem jutok soha semeddig.
2011. jún. 12. 07:37
 9/21 anonim ***** válasza:

Nálunk nincs ilyen gond,a páromnak nem is kellett mondani,hogy csinálja ezt-azt,nagyon sokat segít.

Sajnálom,hogy nálatok nem így van. :(

2011. jún. 12. 07:43
 10/21 anonim ***** válasza:

Konkrétan mintha én írtam volna a kérdést:(És még pluszban nincs egy szikra türelme sem a lányunkhoz,ha nem szépen ül és játszik magának,akkor üvöltözik vele(11 hónapos),hogy ez a gyerek idióta,nem normális,mert ok nélkül hisztizik stb.Ne tudd meg milyen érzés ez nekem,mintha tőrt forgatnának a szívemben.Soha nem gondoltam ,hogy ez lesz:(((

És kezdem megutálni ezt az embert,mert ez nem az akihez én hozzámentem.Semmit nem csinál meg a gyerekkel kapcsolatban,nem etet,nem pelenkáz,nem altat(kivéve ha ő is álmos akkor melléfekszik:((( ).Minden rám marad,Ő meg él ,mint Marci hevesen:(!

2011. jún. 12. 08:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!