Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Első babánkat várjuk a hónap...

Első babánkat várjuk a hónap végére. Milyen márkájú pelenkát ajánlanátok?

Figyelt kérdés
2011. jún. 11. 15:29
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

u.i.: a pampers oldaláról lehet letölteni kuponokat, 700ft kedvezmény ebből a plusból, így ált. 3500 helyett 2800 ft.

(pl rossmann-ban)

2011. jún. 11. 17:52
 12/15 anonim ***** válasza:
Én a fiamnak 8 hónapos koráig Libero-t használtam, de amikor elkezdett mászni, felállt, onnantól kényelmetlenül vastag volt neki, azóta felváltva Pampers és a dm Babylove-ja. Ez utóbbi kuponnal baromi olcsó, én nagyon meg vagyok vele elégedve.
2011. jún. 11. 19:04
 13/15 anonim ***** válasza:

Én Pampers párti vagyok, kivéve a Premium Care típusú nem jött be, de minden másféle Pampers igen.

Tescos színes sem rossz, bár nekem az picit kemény, de amúgy szerintem sem rossz pelus. Liberot nem szeretem, lányomnál nem vált be.

Ki kell próbálgatni majd ezt-azt, mások a babák, mások a szülők igényei. :)

2011. jún. 11. 20:01
 14/15 anonim ***** válasza:

20.01

Miért nem vált be a Premium Care? Mi nagyon szeretjük, nekem más nem nagyon vált be. Csak kíváncsi lennék, nem off-nak szánom.

2011. jún. 11. 21:39
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítségeket!Azért akkor mi is majd kipróbálunk több fajtát is és majd kiderül nálunk melyik válik be,de gondolom első babánál mindenki próbálkozik először és majd kialakul melyik babának melyik a legjobb!
2011. jún. 12. 07:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!