Este már ne egyél, kerüld a nasit és persze SPORTOLJ!
2010. dec. 23. 19:18
3/11 A kérdező kommentje:
hm rendben, megpróbálom! Köszönöm! :)
2010. dec. 23. 20:04
4/11 anonim válasza:
Egyél annyit amennyit csak kívánsz, de napi 4szer a mutatóujjadat mélyen lenyomva meghánytatod magad. Fogyni fogsz. Csak igyál sokat nehogy kiszáradj.
2010. dec. 28. 11:49
5/11 anonim válasza:
napi 5x egyél, de ne telítettségig! Tízóraira és uzsonnára egyél inkább gyümölcsöt, pl almát, narancsot, mandarint. Vacsira se egyél sokat, és inkább könnyebb ételt. Igyál sok folyadékot (ha lehet víz). Esetleg a étel mennyiséget csökkentsd kicsit, nem feltétlenül felére. Amúgy a gyümölcs negatív kalória, tehát abból elvileg annyit eszel amennyit akarsz.
2010. dec. 28. 20:01
6/11 anonim válasza:
Naponta többször kell étkezni, keveset. Vegyesen, sok zöldséggel. A szénhidrátmentes diéta is fogyaszt de nem egészséges. a gyümölcs s hízlalhat, ha mondjuk megeszel naponta 3-4 kg-t. A napi 1/2-1 óra intenzív mozgás is jót tesz (nem statikus, hanem dinamikus). Ha heti 1-2 nap nem eszel semmit csak vizet iszol a fentiek mellett, az sem rossz.
2010. dec. 29. 16:48
7/11 anonim válasza:
gyümölcs negatív kalória? ki mondta ezt a hülyeséget neked? gyümölcsöknek is van cukortartalma, banán pl. majdnem annyira hizlaló mint a csoki, úgyhogy azzal csak óvatosan.
2010. dec. 30. 02:36
8/11 anonim válasza:
Én egy nagyon kemény diétát ajánlok neked garantálom hogy egészséges én megcsináltam igaz muszálybol eltört az álkapcsom és öszzevolt drotozva a két fogsorom és ezért 4 hétig csak tejen éltem és 16kg-ot fogytam ha gondolod probáld ki üdv Tibor
2010. dec. 30. 09:49
9/11 anonim válasza:
A lényeg, hogy heti fél kg-nál többet ne fogyj, tehát havonta max 2 kg. Ebben az esetben lesz tartós csak a fogyás. Tehát ha 5-6 kg-tól szeretnél megszabadulni, akkor számíts rá, hogy az 3 hónap. Ha gyorsan fogysz, akkor többet fogsz visszaszedni (Jojo effektus). Amit a többiek is írtak, az igaz, hogy többször egyél kevesebbet. Ne edd degeszre magad, max 80%-os telítettségig. És a lényeg: sport nélkül nem megy. Heti 2, de inkább 3 alkalommal minimum 40 perces cardio mozgás szükséges. Érdemes szakember segítségét igénybe venned, ha nem vagy járatos benne.
2010. dec. 30. 12:40
10/11 anonim válasza:
Szia
Én most fogytam le a terhesség után 25kilót.Este nem vacsorázok,de nem drasztíkusan csak 6után nem. A fehér kenyeret és a tésztát mérsékeltem.Jobban is szeretem a barna és rozs,azaz minden magvacskás kenyeret.ÉS hidd el 100%-ban merem állítani,hogy bármilyen diétát is választasz,csak a rendszeres mozgással fogyhatsz.Heti 2-3 pl.aerobik és garantált a fogyás.Pár kiló külön külön is lemegy,de ha kombinálod a kalóriabevitel csökkentést és a bevittnek az égetését bármilyen mozgással növeled,akkor fogyni fogsz.
Nagyon sok mindenkinek a kalória számlálással megy.Bármit ehetsz,csak ne lépd át a napi kalória mennyiségedet,ami a te magasságod és testsúlyodhoz mérten szükséges a csökkenéshez.Ehhez a neten sok helyen találsz kalkulátorokat és táblázatokat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!