Kismamaként melyik könyvet ajánlanátok olvasásra, amiből fel tudok készülni a szülésre, szoptatásra, ill. a 9 hónap folyamatát nyomon tudnám követni benne?
Figyelt kérdés
2009. nov. 28. 17:50
3/7 anonim válasza:
2. vagyok. Elfelejtettem írni, hogy a Stadelmann könyv bár nagyon jó, a szoptatás része kaki, arra használd a Szoptatás könyvet, megéri átolvasni, rengeteg embert ismerek, akinek segített. [link]
4/7 anonim válasza:
Én a Kenéz Kira által írt könyvetek nagyon tudoma jánlani, sok félébe beleolvastam, de ez az ami lényegretörö,érthető, nem paráztat és bonyolítja túl a dolgokat, viszont szinte minden kérdésre választ kaptam benne. A várandósság alatt a Várandósok könyve (narancssárga színű könyv) miután megszületett a lányom, utána pedig az első 12 hónap c. könyvét (kék borító és egy rágóka van rajta) olvastam örömmel. A várnadósság alatt hetetne írja le röviden, hogy mi történik a babával és veled, a babás könyv pedig a várható fejlődési képcsőket, szokásokat írja le havi bontásban. Most 38 hetes terhes vagyok és ismét végigolvastam a várandós könyvet és a babásat is biztos megint átolvasom majd.
5/7 anonim válasza:
6/7 anonim válasza:
Én a "Kismamák nagykönyvét" böngészem- Elizabeth Fenwicktől meg a "Terhesség hétről hétre" - Nina Grunfeldtől
7/7 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!