SOS! Gyesen vagyok és ma kiderült hogy nincs TB ellátásom! De hogy lehet ez? Többi lent, ,
ma voltam fogászaton és ott monda a dokinő hogy
nincs jogviszonyom
de hát gyesem vagyok a TB ellátásomnak kellene lennie hiszen vonják a gyesből.
akkor hogy hogy nincs?
sajna csak kedden tudok menni intézkedni pünkösd miatt
de nagyon félek .
remélem vmi félreértés mert ha nem még a végén rám küldik az apeh-ot.
veletek előfordult már ilyesmi
most mit csináljak?
ugye ez vmi félreértés????
14 hós baba ijedt anyukája
De azt tudtad, hogyha terhesen nem küldhetnek el a munkahelyedről?(meg nyugdíj előtt állókat sem)
Volt olyan is, hogy az anya pl. 6hetes volt és elküldték 4hete a munkahelyéről. Köteles volt a munkáltatója visszavenni őt, mivel bebizonyította, hogy terhes volt már akkor is mikor elküldték. és a munkáltató ha a seggét a földhöz verte is akkor is vissza kellett vennie, mert ha perre viszi az ügyet a hölgy többet kellett volna fizetnie, mint így kell.
a férjem ügye miatt egyszer kértem már igazolást a MÁKtól
és egyből adtak, csak sorszámot kellett húzni hát most is így lesz utána meg irány a TB ami majdnem egy utcában vannak szóval ezt az
egészet megütöm 1 nap alatt
csakhát a várakozási idő na meg a 14 hós lányommal rohangálhatok az ő hülyeségük miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!