Kislányotok neme hanyadik héten derült ki? Hüvelyi v. hasi UH-n? Mikor kiderült, maszeknál voltatok?
Figyelt kérdés
2011. szept. 25. 08:58
1/33 anonim válasza:
14.héten hasi 3D-n mondták azt ,hogy 80% kislány.
18.héten hasi sztk rendelésen tutira megmondták,hogy kislány...
2/33 anonim válasza:
A 18 hetes kötelező uh-n az orvos már határozottan mondta, hogy lány, aztán az én dokim is ezt mondta, de megvártam a 4d-s uh-t, mert a másik gépeken semmit nem lehet látni. tőlem még azt is mondhatták volna, hogy kiskutya, azt sem tudtam volna megkülönböztetni rajta. De a 4d-n annyira egyértelmű volt, magyarázat sem kellett, hogy most már bátran veszek rózsaszínű holmit.
3/33 anonim válasza:
24 hetesen, hasi UH-n.
25 hetesen 4D-n pedig megerősítették.
5/33 anonim válasza:
16.héten mondta a dokim, hogy 90%-ban kislány. (2d, hüvelyi)
22hetesen sztk-s doki nem látott semmit (2d,hasi)
23hetesen a dokim ismét mondta, hogy kislány 100%-ra.(2d,hasi)
7/33 anonim válasza:
14. héten, 4D-n mondták, hogy valószínűleg kislány lesz. A nőgyógyász 18. héten mondta ugyanezt, mind a kettő hasi uh. volt.
8/33 anonim válasza:
18. héten sztk-s 2d-s uh-n mondták meg, hogy 100% kislány.
9/33 anonim válasza:
A 31.héten hasi uh.-on.Sztk-s rendelésen.
10/33 anonim válasza:
18 hetes kötelező ultrahangon mondták, hogy 100%-ot nem mondanak, de 99%, hogy kislány! Utána 4D-n is ugyanezt mondták! Következő kötelező ultrahangon szintén ezt mondták, de 100%-ot soha nem mertek mondani, mert mindig úgy feküdt, hogy valahogy takarta magát! És végülis kislány lett! Ja, és nem maszeknál voltam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!