Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kislányotok neme hanyadik...

Kislányotok neme hanyadik héten derült ki? Hüvelyi v. hasi UH-n? Mikor kiderült, maszeknál voltatok?

Figyelt kérdés
2011. szept. 25. 08:58
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
16. héten, magándokinál 4D-n tutira mondták, hogy kislány, aztán ezt minden UH-n csak megerősítették, valóban kislány is lett.:)
2011. nov. 2. 15:59
 22/33 anonim ***** válasza:
100%
14. héten magándoki mondta, hogy tuti kislány.(én már előtte 100%-ig biztos voltam benne, hogy lány:) 18. héten közölték, hogy kisfiú. Fiam született.
2011. nov. 2. 16:53
 23/33 anonim ***** válasza:
100%

14. héten 4D-s uh-n mondták meg, hogy kislány.

Aztán a 17. héten szintén 4D-n, hogy kisfiú... fiam született épp 2 hónapja :)

2011. nov. 2. 20:30
 24/33 A kérdező kommentje:
:D
2011. nov. 6. 19:15
 25/33 anonim ***** válasza:

12 hetesen mondta a doki, hogy 80%, hogy lány. (kombinált teszt volt ekkor)

A saját dokim (magán) a 16. héten mondta, hogy biztos lány.

Tényleg lány lett.

15. héten sztk-s dokinál voltam, neki olyan rossz volt a gépe, hogy ha akarta volna sem tudta volna megmondani a nemét.

2011. nov. 17. 18:59
 26/33 A kérdező kommentje:
Kombinált teszt mit jelent?
2011. nov. 17. 19:03
 27/33 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nekem 12. 18. 26. héten azt mondták kisfiú! :) 3D-n

Majd sztk 32. hét 2D közölte a doktornő, hgy milyen szépen látszódik ababa méhe!?????Szóval akkor derült ki hogy kislány! :D

De én is csak akkor hittem el, mikor megszületett! :)

Persze az elős garnitúra ruhája kék volt a szobája meg kék sárga...Még most is!

Útban a tesó, és 14. héten a doki közölte hogy 90% hogy kislány!Vajon akkor Ő fiú lesz majd? :):):):)

2011. nov. 17. 19:03
 28/33 anonim ***** válasza:
100%
Az én "kislányom" soha nem mutatta meg magát teljesen. Mindig csak egy picit lehetett elkapni és azt mondták, h tuti kislány, mert szégyenlős és nagyon picit látszik is. Na aztán a 37. héten kiderült, hogy az én kis "Csengémnek" kinőtt a kukaca. Amit addig megduzzadt nagyajkaknak láttak kiderült, hogy golyócskák. Azt hittem helyben megszülök. Végülis azt mondtam, hogy majd mostmár kiderül amikor megszületik. Végülis még 2 hetet váratott és kisfiú lett:)
2011. nov. 17. 20:45
 29/33 anonim ***** válasza:

szia

azén kislányomra a 18 héten hasi ultrahangon azt mondták

" kislány gyanus" szégyenlős volt mindíg takargatta magát

de végül a 24 hét körül csináltattunk dvd-ét és sikerült elcsipni a kis nuniját :D

úgyhogy az is maradt a most 20 hónapos édes picike kislánykám !!!

2011. nov. 17. 22:01
 30/33 anonim ***** válasza:

utolsó vagyok íme a kombinált teszt leírása :

A Kombinált tesztet a 12-14. héten végezzük, ultrahangvizsgálat és vérvizsgálat kombinációjával. Ultrahanggal az ülőmagasság alapján határozzuk meg a pontos terhességi kort, majd megmérjük a tarkóredőt és vizsgáljuk az orrcsont jelenlétét. Az anyai vérből a magzat által termelt két marker (PAPP-A és a free- ß-hCG) koncentrációját mérjük. A teljes vizsgálat körülbelül 1-1,5 órát vesz igénybe, így a kismamáknak egy konzultáció keretében rögtön eredményt adunk. A Magyar Szülészeti Nőgyógyászati Ultrahang Társaság ajánlása alapján, kombinált teszt csak FMF vizsgával rendelkező ultrahangos orvos mérései alapján végezhető (www.fetalmedicine.com). Ha a teszt negatív, 15-18 hetesen kell elvégezni az AFP vizsgálatot, illetve 18-20 hetesen a genetikai ultrahangvizsgálatot. Egyes laborok az AFP vizsgálatot 16 hetesen végzik, laborunkban azonban előzetes egyeztetés alapján a 15-20. hét között bármikor elvégezhető és az eredmény 1 órán belül megvan.

2011. nov. 17. 22:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!