Kiderült hogy kisfiam allergiás az öblítőkre. Mivel tudnám kezelni hogy hamarabb elmúljanak a kiütései?
azaz, Calcimusc ampulla, vényköteles, úgyhogy fel kell írnia a dokinak
mást nem nagyon tudsz adni neki
Ecettel öblits,akkor nem marad benne mosószermaradvány sem,igy tuti nem lehet gond ebböl sem.Lehet kapni un. mosóparfümöt,olyan mint az illóolaj,és akkor nem ecetszagu lesz a ruha.
Hogy derült ki h az öblitövel van a gond?a sensitive se jo?
Nekünk sem volt jó semmi öblítő, még a sensitivek sem.
Ecettel öblítettem, hogy a mosószer is kijöjjön maradéktalanul. Csak egy löttyintésnyi pici ecet.
Nem lesz tőle büdi a ruha szerencsére.
Nem hasznalok oblitot mar magunknak sem, teljesen folosleges, szep puha a ruha igy is. A babanak dm-es sensitive baba mososzerrel mosok, magunknak persil sensitivvel. Regebben ariellel is mostam magunknak, es mivel erintkezik a borevel a ruhank, attol is kiuteses lett.
A kiutesekre ekcema elleni kenocsot lehetne kiiratni gyermek borgyogyasszal, vagy, ha a gyerekdokitok ert hozza, vele. Illetve, ha nagyon gaz a kiutes, irathattok ki fenistil cseppet is.
én a helyedben NEM használnék öblítőt.
Sokan csak ecetet + pár csepp illóolajat használnak öblítő helyett!
Nem lesz ecet-szagú a ruha, puha és illatos lesz..
Szerintem a Fenistil csepp is jó rá!
Azt is írass a Calcimusc mellé!
Akkor a régi öblitö jo volt?
nem azonnal mulnak el az allergiás pöttyök sok esetben sajnos.
Ezek szerint nem az összes öblitöre allergiás?
amig nincs allergiateszt,nem lehet egyértelmüen kijelenteni,amugy a dokik mindig ezzel kezdik hogy rákérdeznek váltottál-e öblítőt/mosószert,és ha igen,rá is fogják a dolgot h attól van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!