Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mivel tudnám bekenni 4hetes...

Mivel tudnám bekenni 4hetes kislányom arcát és nyakát, hogy a piros kiütések elmuljanak Neki?

Figyelt kérdés
Mitől vannak a kiütések?Melegtől?Tápszeres baba.
2009. júl. 23. 15:43
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem a melegtől, az én babómnak és van pár pöttye. Nekem mindenki azt mondta hogy hintőporozzam. Csak vigyázz nehogy belélegezze.
2009. júl. 23. 15:48
 2/8 anonim ***** válasza:
Valószínűleg a melegtől, nekünk a soducream vált be elég hamar elmúltak
2009. júl. 23. 15:51
 3/8 anonim ***** válasza:

Melegkiütés.

Írass fel a gyerekorvossal gyógyszertári hintőport, nekünk 2 nap alatt teljesen elmulasztotta.

Mosdasd meg, töröld szárazra és szórd be a kiütéses helyeken.

10 hós kislány anyukája

2009. júl. 23. 15:59
 4/8 anonim ***** válasza:
melegkiutes. nalunk ez otvozodott a tejkiutessel. alkohollal fertotlenitem 1x furdes utan, majd hintoporozom, naponta tobbszor, ugy 2-3x.Nalunk 2hetes koraban jott ki a kisfiamon, es az 5.hetben jarunk, nem tudom mikor mulik el, de mar jo lenne. Persze ez az ido nem segit kis baboinknak.
2009. júl. 23. 16:03
 5/8 anonim ***** válasza:
Ez a kiütés olyan mint a pattanás? Mert az én 4 hetes babómnak olyan van az arcán, fehér a teteje. Bocsi, hogy kérdezek válasz helyett, de én is szeretném tudni, hogy akkor én erre kenhetek sudocrem-et?
2009. júl. 23. 18:26
 6/8 A kérdező kommentje:

Közer

A Naturlandos hintőpor,amit a köldökére irtak("fertőtlenitő,dezodoráló hintőpor,gyermekgyógyszer")jó rá?

Inkább piros kiütésszerű,de van rajta olyan is,aminek fehér a teteje,tényleg olyan,mint egy kis pattanás:))

2009. júl. 23. 21:27
 7/8 anonim ***** válasza:
Légyszi, ne kendd Sudocremmel, sőt, inkább semmivel sem. Szerintem ezek tejkiütések, és ezek maguktól elmúlnak majd. Ha nagyon zavar, vagy begyullad, mutasd meg orvosnak, bár a dokik is azt mondják, hogy elmúlik magától. A kislányomnak úgy begyulladtak az arcocskáján, hogy sírtam, ha ránéztem és azonnal vittem az ügyeletre (hétvége). Tejkiütések voltak, hidd el, jobb, ha nem kened be semmivel, vagyis igem anyatejjel. De kérdezd meg a dokit, nem akarlak félrevezetni, ha esetleg mégsem tejkiütés lenne.
2009. júl. 23. 21:47
 8/8 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, bocsi, most látom, hogy tápis babuci. Úgy tudom, a tápszeres babáknak is lehet tejkiütése, hiszen ilyenkor az anyuci hormonjai ürülnek ki végleg a baba szervezetéből.
2009. júl. 23. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!