Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek mi az ideális...

Szerintetek mi az ideális korkülönbség a gyerekek között?

Figyelt kérdés
Vállalnál hamar második gyereket? Mik az előnyei és hátrányai számodra, ha korán jön a második baba?
2011. jún. 10. 11:14
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Nem tudom. Szerintem ezt mindenki maga érzi. Én leírom, hogy mennyi van köztünk:

A nővérem 10 hónappal idősebb, mint a bátyám, én pedig 21 évvel vagyok fiatalabb a nővéremnél, és 20-szal a bátyámnál. :)

2011. jún. 14. 17:16
 22/24 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Igen, de a második már ebbe születik bele. Ha ott a nagyobb, egyenesen következik, hogy a kisebb sosem volt egyedül, ezt szokja meg, ez a természetes. A nagyobb esetében azért más a helyzet, nem?

2011. jún. 14. 20:56
 23/24 anonim ***** válasza:

Az én gyerekeim között 10 év van,nem igy terveztük így sikerült.Mindkettő egykeként nő fel.A nagy rendezi,nem mert rá van kényszerítve,hanem mert ő akarja úgy.Most 13 és 3 évesek,mindkettő lány.Szeretnék még egyet,hogy megtapasztaljam,milyen mikor együtt nőnek fel,de sajnos nem lehet több gyerekem.

A 10 év azért is volt jó,mert volt közbe pár szabad évünk,pelenkázás,etetés stb nélkül,és olyan jól esett újrakezdeni.A kis korkülönbségnél pedig úgy gondolom,hogy végre könnyebb lett,végre alszunk ,nincs pelenka,szoptatás,és akkor most kezdjük elölről?

2011. jún. 14. 21:50
 24/24 anonim ***** válasza:
utolsónak: én azért akartam nagyon kicsi különbséget (egyik 2009, másik 2010-es) mert így aztán még olyan sem volt, hogy kijöttünk a pelenka, cumisüveg, altatás, stb. bűvköréből, mert felébrednek, egyszerre kapnak pelust, cumisüveget, egyszerre alszanak délután, egyszerre mennek este aludni, stb. Kicsit olyan néha mintha ikrek lennének :))))
2011. jún. 15. 14:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!