A leheto legrondabb nonek a neve akit valaha is lattam az ismeroseim kozott. Es mellesleg kutyanev is, uszkart hivnak igy az utcaban. Vinnyog folyton. Szoval, soha nem jutna eszembe igy nevezni a kislanyomat - ha lenne, mert kisfiam van.
2012. júl. 13. 14:01
22/31 anonim válasza:
Én is Panna vagyok, de nem szeretem. Az Anna szerintem sokkal szebb. Csak az Anna tényleg tömegnév lett! A Panna még mindig ritka. Ezt mondjuk szeretem, hogy különleges a nevem. Mert nem hívnak minden második embert így! És teljesen véletlen, hogy ha valaki csak ronda Pannákkal találkozik, pedig én csak szépeket ismerek, és nekem az Anna ismerõseim a... kicsit csúnyácskák.. de mindent összevetve szeretem azért a nevem:) bár nekem a Hanna is nagyon tetszik!
2014. aug. 15. 16:39
23/31 anonim válasza:
Én is Panna vagyok és imádom a nevem.. Még SOHA senkivel nem találkoztam akit Pannának hívtak volna..
2016. máj. 1. 11:43
24/31 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik!!!!☺
A kislányonat is így hívják!!!!❤
2016. okt. 1. 11:37
25/31 anonim válasza:
Régi kérdés de mindegy. Én Panna vagyok és imádom a nevem. Egyáltalán nem tömegnév, kicsit sem kislányos, és komolyan a szüleim nem is választhattak volna jobbat. Húsz/Harminc/hatvan évesen sem lesz gáz, főleg, hogy amúgy sincs mit rajta "szégyellni"
a lányom csak azért nem kapná ezt a nevet mert nekem is ez, de ettől függetlenül szerintem tényleg csodálatos és egyedi
2017. júl. 26. 11:49
26/31 anonim válasza:
Én is Panna vagyok, és imádom a nevem. Nagyon sokan meg szokták dicsérni, hogy milyen szép. Egyáltalán nem kislányos szerintem, sokféleképpen lehet becézni, nagyon örülök, hogy Panna vagyok. És nem sok Pannával találkoztam eddig a korosztályomból (20-25).
2017. okt. 10. 10:20
27/31 anonim válasza:
Nekem személy szerint az Anna vagy a Hanna tetszik.A Panna név kicsit nagyis,Panni néni jut eszembe róla.Bár az eygetemen volt egy évfolyamtársnőm őt Annamáriának hívták,de mindenkinek úgy mutatkozott be,hogy Panni és kérte úgy szólítsák.
2018. nov. 28. 13:43
28/31 PANNNAAAAAAAAAA válasza:
Szia! Engem Pannának hívnak. Tetszik ez a név, és a családban csak én vagyok Panna. Illetve a legjobb barátnőmnek is Panna a neve :) Az osztályban 2 Panna van, és szerintük sem csúnya név! :)
2019. febr. 3. 16:34
29/31 I_am_Potato válasza:
Ez régi kérdés, de én unatkozok, szóval válaszolok. :D
Én személy szerint utálom (ne vegye senki magára). Van egy Panna nevű ismerősöm (sajnos), és a természetét ki nem állhatom. Szerencsére 4 hónapja az ország másik felére költöztünk, szóval nem kell látnom. :D Maga a név csengése sem tetszik. De ez csak az én véleményem, lehet, hogy csak nekem nem szimpatikus, és tényleg ne vegye senki magára.
13/L
2020. jún. 4. 20:33
30/31 anonim válasza:
Szerintem borzasztó. Hangzásra sem tetszik, nagyon komolytalan + nagyon tömeg is, a húgom osztályában 4 van belőle. Gondolj bele, hogy hogyha nagyon gyakori nevet adsz és netán több lesz belőle egy közösségben, akkor folyton a vezetéknevén fogják hívogatni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!