Egyik osztálytársamat Pannának hívják. Mit gondoltok a nevéről?
Mi jut eszetekbe a Panna névről, tetszik-e nektek a név, és adnátok-e a gyereketeknek.
Illetve ha titeket, a feleségeteket, a gyereketeket vagy valamelyik rokonotokat Pannának hívják, azt is írjátok meg.
Tucatnév lett:(
Anna,Panna,Hanna,Jázmin,Boglárka mindből van a játszin vagy kettő:(
Nekem nem tetszik így...3 ismerősöm szült 2 éven belül akinek ez lett a lánya neve, én is úgy vagyok vele hogy miért nem Anna és akkor becézheti úgy ahogy szeretné, akár Pannának, Pankának stb.
Én nem igazán kedvelem ezeket a becézett neveket Lili, Panna,Panka, Rozi stb.
számomra a legszebb nevek egyike. s hogy miért?
mikor babát vártam, a lányomnak egy keresztnevet választottunk ki.aztán sajnos két hónappal hamarabb meg kellett császározni. amikor kiemelték a lányomat, a műtősnéni annyit mondott: olyan mint egy kis Pöttöm Panna :) ugye 42cm volt mindössze és 1980g. formás kis baba, tényleg mint egy kis manó :)
és így lett egy Gréta Panna nevü lánykánk. ha majd elég nagy lesz hozzá, elmeséljük neki hogy mégis kinek köszönhető a második keresztneve. én egyébként nem ismerek Panna nevezetüt, Anna-t igen, szerettem volna azt a nevet, de a férjem nem. Annából is mindössze egyet ismerek, illetve apum anyukája is az volt, de sajna ő meghalt mielőtt születtem.
szóval bájos név, lágy hangzással. és nem hinném hogy tucatnév lenne. jelentése: gyöngy
Nekem Panna a nevem.Kisebb koromban utáltam.Most már szeretem.Osztálytársaimnak is tetszik.
Panna 12/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!