Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A párom szinte semmilyen...

A párom szinte semmilyen főzeléket nem eszik meg, hangosan fujjol, mi lesz később?

Figyelt kérdés

Kisfiam nagyon szereti amiket főzök neki, 15 hónapos, eszik mindent, főzelékeket, gyümölcsöt, zöldséget, mindenféle husit, mindent...

Apukájának viszont külön kell főzni, mert egyszerűen nem eszi meg amit főzök! Tegnap paradicsomos káposztát csináltam délután, miközben játszott a kisfiunkkal, hangosan fujjogott, meg hogy ez a bűz beteríti az egész lakást... Én mondogatom neki, hogy nem kellene ezt csinálnia, de nem hallgat rám, attól félek, hogy most már a kicsi mindent megért, elkezd ő is válogatni.

Apja ilyeneket eszik szinte kizárólagosan: hús(rántva, sütve, esetleg az anyja tejfölös hús receptje, ami hús és rálocsol tejfölt...), krumpli, nagy ritkán rizs, savanyúság.

Nekem ahhoz semmi kedvem, hogy ilyeneket főzzek nap mint nap kizárólag, ha a gyerek sem fogja megenni amit főzök, arról nem beszélve, hogy semmi vitamint nem enne...

Csak én pörgöm túl? Volt nálatok esetleg ilyen?

2011. jún. 8. 13:04
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
100%
14:01 nem azt akartam ebből kihozni, hogy akkor szereted igazán a férjed, ha ezt megcsinálod. hanem neked akartam arra célozni, hogy felesleges problémát csinálsz magadnak. bár írod, hogy 20 év múlva se lesz az, akkor nem gond. nekem mondjuk az lenne, de hála Istennek egy hozzám kaja ízlésben is hasonló, mindenevő párom van. remélem a kisfiúnk se lesz válogatós és akkor maradhat a mostani rendszer, hogy egy étkezésre egy menüt elég megcsinálnom.
2011. jún. 8. 15:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!