Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van itt olyan anyuka aki, a...

Van itt olyan anyuka aki, a nap 24 orajaban kettesbe van a gyerekivel?

Figyelt kérdés

Az en kisfiam 15 honapos,mi nagyon sokat vagyunk egyedul.A ferjem reggel 7-tol este 6-7-ig dolgozik.Falun lakunk anyosomekkal,de ok is mindig a mezon dolgozznak.Kicsi ez a falu,nincs egy baratnom.Nincs akivel beszelgessek,es ez neha azert hianyzik.Nagyon rossz,mar kezdek belefaradni.Neha-neha el sirom magam,mert annyira nem jo erzes h mindig csak ketten vagyunk.Van ket no akikel szoktam napi egy orat talakozni pl:odamegyek,de ok is mindig mezore jarnak,van egy csomo haziallat es sok dolguk van.2 eve lakunk ebbe a kisfaluba,es egy olyan utcaba lakunk,h a szomszedok is idosek.Egy csalad lakik meletunk azok kb 10 evvel nagyobbak tolem,de azok is ritkan vannak itthon.Imadom a fiacskamot szeretek vele jatszani,szoval mindent.Csak neha egy kicsit unalmas h folyton csak ketten,es szerintem neki is ,h nem latt gyerekeket stb.Raadasul most a ferjem elutazik egy hetre Nemetorszagba,es ki vagyok h meg este is ketten leszunk.Anyumek pedig messze laknak,oda nem tudok menni.Szoval arra vagyok kivancsi,h meg rajtam kivul vannak masok is ilyen szituba?

Elore is Koszonom.

2011. jún. 7. 12:18
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Az én férjem reggel fél 8-kor elmegy itthonról, és este fél 10, mire hazaér a munkából. Hétvégén is dolgozik, szóval irigyellek a közös hétvégékért...:( Tarts ki, vissza fogsz vágyni ebbe az időszakba, mihelyst eltöltöttél újra fél évet a munkahelyeden!?:))
2011. jún. 7. 16:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!