Mért nem alszik nappal? 2,5 honapos a fiam.2 oránkémt szopizik, aztán csak leseget, vagy ordit. Nem birom már ezt a nap 24 orájában, hogy csak vele foglalkozzak.
Szerintem a 2 óránkénti szopizás sok. Illetve valószínűleg azért kéri ilyen gyakran a cicit, mert éhes. Mérted, hogy mennyit eszik egyszerre? Ha igazán jóllakott lenne, szerintem aludna is.
Tegnap volt nálam egy ismerős csajszi, azt mondta, hogy a More Milk tabletta nagyon jó, neki meghozta a tejét rendesen (200-akat szopik a babája). Kicsit drága dolog, de megéri. Lehet, hogy valami ilyesmit kellene szedned, hogy legyen bőven tejcsid. (B)
Hogy próbálod és hová letenni napközben aludni?
Én nemrég kezdtem azt el, és nagyon bevált, hogy beviszem a szobájába, redőny le lyukacsosra, altató zenéje CD-ről szól, még végig sem megy a 10 perc, már alszik is. És két-két és fél órákat alszik így napközben, korábban, amíg kint volt velem a nappaliban, max. 20 percre sunyt be.
Egyébként szerintem valahogy a kaja közbeni bekómálását nem kellene hagynod, fel kellene ébresztened, hogy rendesen jóllakjon. De nem kötekszem, félre ne értsd!(B)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!